Guess who´s back?

Deilig grillos, kaukende russ og varmende kveldssol. Våren har definitivt kommet til Frognerparken - og vi har mye å glede oss til fremover. Og gjett hva som ble gjeninnført i kveld?

I dag styrte jeg treninga, og det ble selvfølgelig pyramider. Én runde, dobbelrunde, én runde. Ganger tre. Det blir tolv runder og nesten seks kilometer løping for mange av oss. Flott vær, deilig temperatur og rekord i antall fremmøtte gjorde denne økta meget bra! Personlig kjente jeg godt i kroppen at jeg løp to mil i går, så beina var ikke helt med på harde intervaller i kveld. Men pytt. Russen heia, folk koste seg rundt oss - så hvem bryr seg om tunge bein. Grillosen kan jeg riktignok spare meg for, men jeg har for lengst innsett at den er umulig å unngå. 

I dag ble det også tid til årets første styrkeøkt! Armhevinger, dips, planken, båten... Det ble beinhardt, det må jeg innrømme, men jeg vet at det går gradvis bedre utover våren og sommeren. Som jeg sa i fjor: Død over fiskebollemusklene! Jeg skal forresten kjøre i gang en liten konkurranse her på bloggen, som gjelder styrkeøktene, mer om det senere. 

Disse kan være umåtelige stolte over innsatsen i kveld: Adele (NY!), Anders, Andreas F, Anna, Anne D, Anne E, Carina, Caspar (NY!), Chirsti, Elisabeth, Elise, Eva, Fredrik, Guro, Halvor, Hanne (comeback!), Henriette, Hege, Ida, Jane, Janis, Kari, Kåre, Linda S, Mari, Michel (NY!), Nina, Pia (comeback!), Pål, Ragnhild (NY!), Santoucha, Siw-Mette,  Sidsel, Siri, Stine, Susanne B, Torbjørn,  Trygve, Vemund, Wenche H (NY!), Åse og jeg. 42 stykker??!! WOW. Nina ble forresten premiert som månedens camper for april, gratulerer!

Bra jobba, alle sammen! Dessuten hadde vi besøk av journalist og fotograf fra KK i dag, blir spennende å se hva som kommer ut av det ;-) 


     

Kommentarer

 1. Helt seriøst. Jeg liker ikke å bli tatt bilde av men trodde at også denne gangen var det kun for bloggen slik det var i forrige uke.

  Men å komme i KK er jo bare flaut og trist. Dette er et blad jeg slettes ikke føler meg hjemme i, og som jeg overhode ikke ønsker å forbindes med.

  Kan dere sørge for at jeg ikke kommer med. Det er viktig for meg, og jeg blir meget skuffet hvis jeg kommer med i KK.

  Jeg burde ha skjønt at han fotografen var litt for proff og glatt for å kun ta bilder til bloggen, men jeg var nok litt for naïv.

  SvarSlett
 2. Jeg skal ta gjøre det jeg kan for at du ikke kommer i KK Pål. Med over 40 i parken tror jeg det skal være mulig å stikke seg bort:-)

  SvarSlett
 3. Det var full guffe og god innsats fra samtlige. Ekstra kult var det å få egen fan-gruppe (russen) som ropte "heia han grå!"
  Kommentar til Pål: i og med at bildene er til KK (kvinner og klær), så får vi håpe de er ute etter å avbilde målgruppen, altså kvinner, og ikke oss litt for macho heseblesende gutta ;-)

  SvarSlett
 4. Du var skikkelig poppis blant Russen Torbjørn! Moro det:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar