Gøteborgsvarvet - må oppleves!

En gang for lenge siden, i fjor tidlig høst en gang, hadde jeg plutselig meldt meg på Gøteborgsvarvet. Jeg hadde vel knapt hørt om det da, men nå vet jeg at det er noe helt for seg selv og absolutt lever opp til sitt gode rykte :)
Maken til prikkfritt arrangement, til tross for 62 000 påmeldte! Jeg har i alle fall ingenting å klage på. Nok toaletter (!!), smidig startnummerhenting, bagasjeinnlevering, puljestart og i det hele tatt.

Men stemningen under selve løpet er det det er mest verdt å skrive hjem om  - den var nemlig helt herlig. Gøteborg har mye knallbra musikk å by på, selv om type pensjonistband med trekkspill kanskje var en smule overrepresentert... men selv de svingte det av denne lørdags formiddagen :) Mitt hovedfokus i alle fall tidlig i løpet, ble å ikke ta  helt av og løpe meg tom, for jeg ble så revet med! Selvsagt kom nedturene og slitenheten underveis, men det tok seg opp igjen straks vi møtte på et nytt band/kor/trekkspillgjeng.

Det var mange drikkestasjoner og med et opplegg som fungerte godt der også: de som skal drikke løper til høyre der drikkestasjonene er, og de andre holder til venstre.

Kjempehyggelig å tilbringe helgen sammen med Ida, som både hadde sin internasjonale debut og halvmaratondebut. Jeg debuterte bare internasjonalt... Hun gjorde et knallbra løp og nådde godt og vel målet sitt. Tror hun fikk lyst på flere halvmaraton etter hvert!

Vet jo at Elisabeth også var i Gøteborg, og opplevde litt av hvert. Uansett håper jeg totalopplevelsen ble positiv :) Og Torbjørn traff jeg plutselig på etter løpet. Han påstod han var sliten... og var det tilfelle er det vel ikke så rart, med den tiden han presterte! Ellers kjekt å bli litt mer kjent med noen av Mossjonistene, som vi delte både hotell og dels rom med.

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å melde meg på til neste år :-) Og da blir vi kanskje enda flere campere, selv om det er 18. mai? To 17. mai'er etter hverandre gjør da ingenting. 

Kommentarer