grønn park

I morgen ligger Frognerparken grønn og vårlig og venter på at Camperne kommer. Ingen jornalister eller fotografer er ventet, men jeg venter at akkurat DU kommer!


Det blir farstfylt fest med single runder - perfekt oppladning for lørdagens stafett (men også for alle de som skal til Gøteborg å løpe Varvet).

Tid og sted som alltid, 20:00 på stikrysset litt bak vannskliene og parkeringsplassen.  
Kommentarer

 1. Hei. Kan man møte opp som ny i morgen? Jeg har snust litt på Treningscamp en stund, men har ikke helt mobilisert motet til å møte opp enda. Løper milen på rundt 51, har ambisjoner om å komme meg ned på 45 minutter med litt trening. Klarer jeg å henge med da? Mange dumme spørsmål her. Kanskje vi sees i morgen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Klart du kan være med. Er veldig fint lagt til rette for alle. Har bare vært med 2 ganger selv. Men gleder meg alt til i morgen

   Slett
 2. Ja!!

  Ikke noe å tenke mer på:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar