En sterk seier

I forrige uke annonserte jeg en liten konkurranse der jeg ba folk foreslå gode styrke- eller balanseøvelser vi kan gjøre etter intervallene i parken. 

Jeg må si det kom ganske få, men veldig gode forslag. Det var vanskelig å velge en vinner, men jeg likte de forslagene der vi kan samarbeide to og to. Det er også en fordel med øvelser der vi ikke må ligge med hele kroppen klint ned i gresset - det er kjipt hvis det akkurat har regna eller hvis man har allergi. 

And the winner is... Silja! Takk for godt forslag! For dere som ikke har lest kommentaren hennes ennå, går øvelsen ut på at to stykker samarbeider om å gjøre en trillebårlignende øvelse. Personen som står, skal slippe ett og ett bein på den som står i trillebår. Poenget er å holde igjen... Nei, vet du hva, sjekk heller denne videoen, etter cirka 1:50 kommer øvelsen. 
Jeg har en «Født til å løpe», har du lyst på den, Silja? Har også et sett med t-skjorte og kort tights, men for å være ærlig lurer jeg på om det er en herremodell. Skal sjekke det ut. 

Siden det har regna i dag, må vi se an hvordan vi organiserer kveldens styrkeøkt. Siljas øvelse burde funke fint, også kan vi jo fortsatt bruke benkene. Dessuten tror jeg vi kan trenge noen tåhev.... Vi får se ;-) 

Denne konkurransen kommer vi styrket ut av, alle sammen. Ses til intervalldyst om noen timer! 

    

Kommentarer