"Dette er skikkelig spaterapi for tæra"

Kommentaren kom fra en bak meg i løypa, under Skaubygdaløpet i dag. Og det var helt korrekt: løpet var et eneste langt gjørmebad for undersåttene. Det er ikke bare Nordmarka som har gjørme, for å si det sånn :) 

Bortsett fra at det var temmelig vått i løypa, ble Skaubygdaløpet et fint nytt bekjentskap. Bra arrangement, kjempebra merka hele veien (en drøm for meg som løper meg bort så fort jeg får sjansen), morsom men utfordrende løype og ikke minst strålende vær :) Dette er en skikkelig "konseløype", nytter ikke å løpe med nesa i sky her nei! Fyren bak meg (han med tæra i gjørma) holdt på å komme stupende over meg da han skulle sjekke klokka - på grunn av et lite sekunds uoppmerksomhet på løypa. Jeg ga ham streng beskjed om å slutte med det (sjekke klokka altså).

Jeg var uvenner med kontaktlinsene i dag, og øynene rant hele tiden. Da blir synet litt slørete og det er bare én fornuftig ting å gjøre i en sånn løype: sakke av på farten. Men i dag var heldigvis ikke tiden så nøye, det gjaldt bare å kose seg gjennom.

Treningscamp var representert ved Torfinn, Vemund, Astrid, Hanne og meg. Astrid og Hanne løp 7 km, vi andre 21. Astrid og jeg ble klassevinnere - juhu! (Jeg sier ingenting om hvor mange det var i klassene våre, det er totalt irrelevant. Klassevinner er klassevinner og premie er premie.)

Nå skal skoene vaskes - grundig! Så skal medaljen og trofeet settes på troféhylla :-)


PS! Christopher inviterer til motbakker opp til Tryvann i morgen, tirsdag kan du løpe i Kongeskogen med Ryeløpet og onsdag er vi igjen klar i parken. Puh, for en uke dette blir!!

Kommentarer