Campens 3 årsdag!

I dag fyller Campen hele 3 år. 


22. mai 2009 begynte det hele - med bakkedrag og mange styrkeøvelser i parken. Det var en gratis bootcamp som var starten. Etterhvert ble styrkeforholdet mellom styrke og løping byttet om, slik at vi i dag bruker mest tid på løping, og ganske lite på styrke. Ikke fordi vi ikke trenger styrke, men fordi... eh - tja, si det? Kanskje fordi noen av oss bare må løpe, mye!


Slike dager som denne må man selvsagt også - foruten å mimre og feire altså - ha en konkurranse! (Kanskje blir det overraskelser i parken i morgen...)

Jeg trekker 1-3 vinnere i kommentarfeltet (avhengig av responsen) og i premiehaugen ligger blant annet:


Adidas Clima Cool Grønn trøye UK 12 dame
Adidas Clima Cool Grønn singlet UK 12 dame
Adidas AdiZero kort tight Small herre
Adidas safety light til å ha på overarmen
Adidas Clima Cool Tynn teknisk genser, blå Herre str Medium
Adidas tights (vinter) svart str Medium 
Født til å løpe, løpebok. Pax Forlag
Leap Oslo startplass
Odlo trøye lysturkis dame medium
Perfekta drikkebelte 3 flasker
Ringer Drink
RunAway Switch Easy, White (til å ha fotpod i sko som ikke har hull i sålen)
Nike Sport Armband iPod nano
Nike Kondis Norge singlet Dame str L
Nike Running Socks black EUR 34-38

Tema for kommentaren: Hva er bra eller dårlig med Campen - ris og ros, kom gjerne med tips til forbedringer:-) Det kan gå på selve treningen og bloggens innhold, eller noe annet du brenner inne med. Et lodd per deltaker, men kom gjerne med flere kommentarer om du kommer på mer etterpå! Premien får man i parken på trening:-) 

Kommentarer

 1. Gratulerer med dagen til Treningscampen! Bursdagen feires vel best med deltakelse i løp, så derfor kler jeg meg i bunad i morgen og prøver å løpe et bra Fornebuløp.

  Som fjenrcamper har det ikke blitt noe løping i parken på meg. Har imidlertid løpt en del løp der jeg har representert Treningscamp. Selv om jeg ikke har deltatt på treningene. (Praktiske hensyn siden jeg bor i Kongsberg) så har jeg blitt kjent med mange hyggelige mennesker gjennom bloggen og på deltakelse i løp. Treningscamp er også en utmerket plass å hente inspirasjon for løpingen.

  SvarSlett
 2. Hurra og gratulerer med dagen, Treningscamp! :-) Jeg er fornøyd med alt, spesielt med at det etter hvert har blitt så mange campere at man kan få løpeselskap flere ganger i uka. Synes onsdagstreningen går litt sent på kvelden, men skjønner at det må være sånn for småbarnsforeldrene :)

  SvarSlett
 3. Hurra for Campen!
  Noe av det beste med intervalltreningen er at man kan være med uansett nivå, ingen blir hengende langt bak fordi man bestemmer lengden på løypa selv. :)

  SvarSlett
 4. Det aller beste med Campen er at alle kan være med - fra "racerne" til de ganske så moderate mosjonistene. Det er alltid noen å måle seg mot og strekke seg etter. Også er alle blide, i godt humør og oppmuntrer hverandre. Hipp hurra for treningscamp!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 3-årsdagen. Jeg løper ikke med dere bare følger bloggen, men mange ganger ønsker jeg meg at jeg bodde i Oslo for å kunne være med!!!
  Dere er heldig som har hverandre

  SvarSlett
 6. Hipp, hipp! Fra meg blir det bare ros.

  Treningscamp er for alle, både skildpadder og harer. Onsdager har kjappt blitt ukas høydepunkt og i tillegg er det en flott måte å komme inn i "løpermiljøet". Melkesyra i beinen og gode mennesker rundt seg. Kan det bli bedre? Neppe.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen alle campere - og selvsagt Siri spesielt! Campen er genial! Den er inkluderende og inspirerende, så mange fine positive mennesker! Og så mange tilbud - for nå er det jo etter hvert mer enn "bare" onsdagskveldene som frister! Gratis og hele året til og med - kan ikke bli bedre spør du meg. Jeg er så takknemlig for Treningscamp!

  SvarSlett
 8. Hipp hipp hurrraaaa for rasende godt løpetilbud til løpeglade av alle slag! Et veldig bra storbyinnslag, og så er det til og med gratis! Masse hyggelige mennesker, og selv om jeg har vært mye fra og til (siste året grunnet skader) er det alltid blide fjes når en møter opp. Sånn var det også første gang jeg var med uten å kjenne noen - på en rolig langtur fra Sognsvann. Har anbefalt TC til alle jeg kjenner som like løpe! Heia Siri og alle dere andre som holder det hele i gang året rundt! :-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer, måtte det bli mange mange bursdager!

  Jeg var der på bootcampen da du begynte å snike inn en og annen løperunde. Og vips hadde du overtalt blant andre meg til å løpe 3 km på Oslo Maraton 2009. Fy søren som jeg gruet meg! En visdomstann ga meg unnskyldning til å stille som heiagjeng i stedet - med en blanding av skuffelse og lettelse: Jeg hadde jo aldri løpt så langt som 3 km før.

  Treningscamp betyr stadig mer for meg. Jeg liker at jeg kan komme som jeg er - med min form, med mitt nivå - og trene sammen med dere som løper stort sett fortere og lengre. Jeg liker følelsen av fellesskap - Siri, du er god til å delegere, og skal ha ære for et robust grunnfjell der mange kan ta ledelsen! Jeg liker at det er HVER uke, at jeg vet at jeg møter noen i parken, at det er koselig selvom det kan være smertefullt (!) og at når jeg kommer ut av småbarnsboblen finnes det andre løpeturer, andre tider på døgnet.

  Jeg skulle gjerne feiret med dere i morgen, men jeg må lete etter katten min som forsvant på hytta. Skal ta med løpesko:)

  3 x 3 hurra!

  SvarSlett
 10. Treningscamp er kjempe bra. Blir mye lettere og mere moro trene når man er flere. Samholdet er kjempe godt, kjempe moro den lille tiden jeg har vært med, skulle ønske jeg kom meg i parken første gang jeg tenkte på det.( For et år siden). Har ikke funnet noe negativt

  SvarSlett
 11. Grattis med dagen campere.
  Rolig eller hard trening, uansett bra med litt selskap. Den siste lille viktige biten på intervallene hadde jeg aldri klart å presse frem uten de mange ryggene å henge på i parken.
  Positiv gjeng som det er gull verdt å trene med

  SvarSlett
 12. Hva skulle jeg gjort uten campen?! Nå har jeg faktisk hengt med i tre år (med et lite opphold nå), og det er mye jeg kan takke for! Bedre form, gode løpevenner, mye moro, vekket konkurranseinstinkt, dings- og sportsutstyrinteresse, og enormt mye glede! Peset i parken har vært utelukkende positivt, sommer, som vinter. Takk, Siri, for at du fant opp campen, og takk alle som er med p gjøre den til et fantastisk sted å trene!

  SvarSlett
 13. Det fantastiske med Campen er samholdet, at alle blir inkludert, og at man blir motivert til å yte ekstra på hver eneste økt. Jeg har ikke vært med så lenge, men merker klare fremskritt allerede!

  SvarSlett
 14. Gratulerer med dagen, Campen! Jeg har vært borte noen ganger, men kommer igjen i kveld, sikkert i dårligere form enn sist. Men det er det som er superbra med Treningscamp - jeg trøster meg med at jeg kan ta litt kortere runder hvis det butter for mye imot!

  SvarSlett
 15. Gratulerer med 3 år! Jeg har heller ikke vært med annet enn via bloggen/facebook, men har fulgt med siden den spede oppstart. Den gang kjente jeg Siri gjennom et nettforum, nå er vi kollegaer i SPK. Til tross for gjentatte oppfordringer fra Siri om å bli med har jeg ennå ikke våget å møte opp. Min løpeform er ikke noe å skryte av, selv om jeg godt kan skryte av at jeg på mandag faktisk greide å løpe (bevege meg litt raskere enn gangfart), i hele 5 minutter før jeg med blodsmak i munnen og puls på 181 måtte ned i gangfart igjen! Men hvem vet, kanskje vi sees en vakker dag? Jeg skal ihvertfall komme meg gjennom 5-km på Iformløpet om noen uker ;)

  SvarSlett
 16. Gratulerer med dagen til campen!

  Jeg var med helt i starten, og ble heldigvis overtalt til å være med på utviklingen fra mest styrke til mest løping. Da mislikte jeg sterkt å løpe/jogge, men hadde et ønske om å lære å like det.

  Det har vært mye til og fra siden starten for min del, men det har alltid vært veldig hyggelig å komme tilbake. Campen har vært en viktig motivasjonsfaktor for å komme tilbake i form, og for å stadig sprenge nye grenser. Nå har jeg til og med løpt en halvmaraton, og må si at hadde det ikke vært for Siri og campen hadde jeg ikke kommet på å prøve.

  Heia campen! :-)

  SvarSlett
 17. Det finnes ingen bedre måte å få trent i en travel hverdag. Jeg prøver alltid å si til noen -vi ses neste uke eller vi ses mandag- så jeg føler at jeg har en avtale med andre enn meg selv. TC er rett og slett partneren min.

  Ellers gleder jeg meg til trappeløping fremover og legger ved en liten VG link om spenst. Minner veldig om Kaggestads legendariske spenstprogram. Kan også gjøres i grupper -selv om det ser rimelig sært ut :-)
  mvh Siw-Mette

  http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10053543

  SvarSlett
 18. Hurra for Campen! Ingen over, ingen ved siden!

  Når jeg først fikk det for meg at jeg skulle begynne å løpe, kan jeg ikke tenke meg et bedre treningstilbud enn Campen!

  Pluss: det varierende treningstilbudet (inne/ute, langt, kort, bratt, styrke, konkurranser osv., med onsdagstreningene som en fast "klippe" gjennom hele året)! Og dersom det ikke er satt opp en økt akkurat da det passer for deg, kan du selv ta initiativ - og plutselig er flere ute på tur! Det er alltid noen blide og positive mennesker der ute å trene med!

  Minus: at det stadig inviteres til fristende økter/turer som jeg gjerne skulle ha vært med på, men som jeg dessverre nok en gang må stå over fordi jeg ikke får familiekabalen til å gå opp. Da er det godt å vite at det ikke er lenge til neste "tog"/treningsøkt, eller at jeg kan ta initiativet selv!

  Gratulerer med dagen Campen, Siri og alle andre treningsøkt initiativtakere!


  Gratulerer Campen, og gratulerer Siri og alle andre initiativtakere!

  Chirsti

  SvarSlett
 19. Her er det meste sagt allerede.

  Jeg ser bare et minus: At oppvarmingsrunden ikke har som mål å tråkke ut flest mulige engangsgriller :D

  Fra spøk til alvor: TC har et stabilt og inkluderende miljø, parkrundene tillater tilpasninger til egen kondis og dagsform, og man føler seg alltid velkommen selv etter mye "fravær".

  SvarSlett

Legg inn en kommentar