Bursdagsfeiring med Ryeløpet

På selveste treårsdagen for Treningscamp var det mange som møtte i Kongeskogen for å feire dagen med en fin 5 km gjennom skogen. Verdigere feiring kan man vel knapt tenke seg :-) Sommeren hadde til og med kommet! Kveldens frammøtte var Siri, Vemund, Christopher, Kåre, Chirsti, Hege, Anna, Torbjørn og meg selv. Kjempegøy når vi er en så stor gjeng!

Ryeløpet har noe spesielt over seg - i alle fall for meg, i og med dette var mitt aller første løp ever. Det er et passe stort/lite arrangement, med en flott ramme i Bygdøys skoger og med Paradisbukta et løpesteg unna. Så her er det muligheter for et bad etter løpet! Eller bare et glass vann og en bit eple og en halv banan, for oss pyser...

Jeg gleder meg allerede til neste år! Dette er årets eneste 5 km for min del, vet ikke om det er andre som løper så mye av den distansen heller? Jeg tror noen ble ganske slitne i dag og følte at beina var veldig tunge, men vi kom da i mål alle sammen. Det er ikke dårlig bare det ;-)

Dette er jamen en travel uke: Skaubygdaløpet søndag, Ryeløpet i dag og Fornebuløpet i morgen. Bena sutrer men det hjelper ikke - hvile får de gjøre senere! Og lørdag er det langtur i skogsmaratonløypa. Søndag blir hviledag... kanskje.


Kommentarer