Sydende park, i duskregn!

Grått og litt regn; ikke akkurat det meste fristende været å løpe ute i - særlig mange varmegrader der det jo heller ikke å skryte av. Jeg regnet med 10-15 stk på trening i dag, kanskje opp mot tjue.

Feil.

Vi var et sted mellom 30 og 35, ny rekord med andre ord! Men, det ble mange nye navn i kveld, og jeg håper på din hjelp for å få på plass alle de spreke:
Anders, Andreas F, Anne Kristine, Atle(Ny!), Carina, Eli, Eline, Elisabeth (?), Eva, Fredrik, Guro, Halvor, Hege, Ida, Irene, Jane, Janis, Justin, Kristin(Ny!), Kåre(Ny!), Lene, Linda(comeback!), Lotte, Mari, Nina, Per Kristian(Ny!), Pål, Rikke(Ny!), Sidsel, Siri, Susanne, Synne, Vemund og Åse

Det var minst en ny til, og jeg tror det var et par fra forrige gang som jeg ikke har fått lært meg navnet på ennå, som også kom i kveld. Hjelp meg litt da:-)

I anledning oppkjøring til Sentrumsløpet dro vi til med 2 sett a 6 single, etter fulgt av en bonus. Høy fart og maks innsats. Neste uke trapper vi litt ned på mengden, men to knepp opp på farten. Gled dere:-)

Herlig å trene med dere!!

Kommentarer

Legg inn en kommentar