Mitt sentrumsløp

Sentrumsløpet 2012 skulle være min sesongåpning. Jeg var usedvanlig klar og gira, gleda meg som en unge på julaften. Elsker å løpe, elsker Sentrumsløpet. Magen var akkurat slik den skulle være fra første sekund på morgenen; i ulage.

Varmet opp med Barneløpet og fikk deretter plenty tid for meg selv før mitt løp. Uvant. Lurte litt på hva jeg skulle finne på. Gikk på do. Lenge før dokøa begynte. Preika med Heming, Mossjonister og Campere. Tenkte på tidsmålet på 45. Var det realistisk? Hårete? Helt på viddene? Hadde ikke fletta peiling. Tenkte på siste månedens trening. Ikke mye 10 km spesifikk trening gitt. Hm.  Tenkte mer på målet. Dobbelthm.

Lise Marit og jeg dro en tur innom Savoy hotell og den rosa baren der før start. Perfekt oppladning. Deretter sneik vi oss inn i pulje 2. Fy skam seg. Men, dæsken det var flere enn oss som ikke hadde noe der å gjøre ;-)
 1. Ti kilometer er for langt for å gi full gass hele veien
 2. Den nye løypa er ikke et eneste hundredelssekund raskere enn den gamle
 3. Den nye løypa har ikke en eneste mindre motbakke enn den gamle
 4. Tyll rundt livet gir overraskende stor respons i et ellers temmelig spakt gatepublikum
 5. Kjentfolk OVERALT (nei, jeg tenker ikke på kjendiser)
 6. Fant ikke det rette giret, kjentes ut som jeg var på treningstur
 7. Innså ved 8 km at dette ALDRI kunne gå
 8. Etter mål innså jeg at jeg ikke engang var i nærheten
 9. 46:50 er helt okei - tror jeg
 10. Eller kanskje ikke
 11. Må trene mer fart
 12. Eller drite i distanser under 10 - eller i alle fall 10 km. 5 er vel "ok"?
Foto: Heming Leira kondis.no. Jeg sprang så fort at han bare så ryggen min...
Endomondo: Fart, puls og høyde - jaja

En sær glede jeg har er å sjekke Sirilista etterpå. Jeg kom på 4. plass av 32 Sirier. Det er bra:-) Men, hadde jeg bare hatt litt mer fart i rævva hadde jeg tatt andreplassen bak VilleSiri. Neste gang! For dere som ikke har skjønt hvilken glede slike lister har; prøv selv!


Om løpet gikk så der, gikk det enda verre etterpå. Etter løpet drakk jeg 0,3 dl vann, preika lenge på Universitetsplassen med mange hyggelige løpere, ble kald og gikk/jogget hjem etter å ha fått igjen sekken med bukse og genser. Første næring ble inntatt litt før kl seks. Herremingud. Hva f. tenkte jeg på??


Jeg gikk fullstendig tom og greide ikke spise noe særlig før nå i ettermiddag. Kult å arrangere barnebursdag i dag - jepp. Nei.
 

PS! Tusen takk for alle heiarop Gøril, Adelheid, Synne, Anna, Randi Helen ++++

PS2! Vi var over 20 Campere som stilte i år - wow!

Kommentarer

 1. Du er nå superwoman uansett. Skjønner ikke at jeg kunne unngå å se deg, med tyll og alt. Gratulerer!
  - og jeg tenkte på deg i startfeltet, da jeg presset meg helt framst i pulje 4, helt inn i pulje3.
  Det hjalp ingenting på prestasjonen, men intensjoner teller.

  SvarSlett
 2. Bra !! Stolt av deg - men hvor mye klær hadde du?

  SvarSlett
 3. (host, host)
  , det var en grunn til at jeg holdt det hemmelig. Lang tighst og t-skjorte, all black.
  MEN, jeg kastet jakka.
  Det teller også!

  SvarSlett
 4. Huff!! Du må pinadø skjerpe deg:-)

  SvarSlett
 5. Gikk du virkelig inn på Savoy med det skjørtet og treningscamp-t-skjorte? :D

  Superwoman, ja såklart du er. Speedy Gonzales is your middle name!

  SvarSlett
 6. Vi spurte pent om å låne toalettet, ikke noe problem det for sånne søte jenter som meg og Lise!

  Kan´ke stelle seg i de dokøene ute da!

  Vi må ta en kveldssamling for Camperne på Savoy som takk!

  SvarSlett
 7. Klokken min sa 46:27, mens offesiel tid som jeg fikk på SMS sa 49:30 ????

  Uansett, her er løpet mitt på RunKeeper:
  http://runkeeper.com/user/paalry/activity/84433070

  SvarSlett
 8. Det høres jo helt villt ut Pål. Stoppet du under den bå Asicsbuen eller??

  SvarSlett
 9. Siriliste var jammen lurt! Nå måtte jeg sjekke Tonelista også: 28. plass av 43 stk. Noen av dem var nok DNS, men det blåser jeg i.

  SvarSlett
 10. Mye morsommere enn klasselister:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar