Kaldt på toppen!

Det ble topptur for Campens utvalgte i går kveld; fire stykk skrekkslagne men fattede Campere møttes utenfor Bakkekroen. I stedet for en hyggelig kveld på kroen med noe godt i glasset valgte vi å ta fatt på motbakkene...

I samlet flokk jogget vi opp forbi Gressbanen for første intervall. For denne kroppen var selv oppvarmingen tung, og jeg så ikke så veldig lyst på økta som lå foran meg, eller over meg. Store mengder romkake er til opplysning ikke spesielt godt egnet å løpe på. (Men, utrolig godt å spise!)

Trygve var den eneste av oss fire fremmøtte som hadde vært med på denne moroa tidligere, så han ble naturligvis sjefen, mens Anne passet tiden. Trygve "befalte" 6 minutters intervaller, 2 min pause - og det gjorde vi. Det ble litt strekk i feltet, med Trygve og Kristin i front, og Anne og meg hesblesende lenger bak. I pausene gikk vi hverandre i møte, og trasket så opp til ny fellesstart.  

Heldigvis ble det mindre bratt en gang etter den tredje intervallen, og romkaken i magen min ble mindre ruvende. Samtidig med at løpsfølelsen altså ble bedre for mitt vedkommende kom kulda snikende. Snøflekkene åpenbarte seg og det som var en deilig vårkveld nede i lavlandet fortonte seg nå mer som en januarkveld. På den femte intervallen var henda mine blitt så kalde at det gjorde vondt, og på den siste halve etappen opp til tårnet kom derfor løpehanskene på!

Det ble altså 5 bakkeintervaller på 6 min og 1 siste intervall på 3 min. Temperaturen lokket oss ikke til å nyte tilværelsen der oppe særlig lenge, vi kom oss i løpinga igjen. Og, du verden så mye lettere det var å løpe nedover! Og, så langt som det var ned. Økta mi ble på ca 17 km... dette er inkludert gåpausene. Det var i overkant av hva jeg hadde planlagt denne uken, men pytt sann. Nå gjelder det å hvile godt resten av uken fram mot Sentrumsløpet:-)

 
Ses i parken onsdag kveld - da blir det fartsfylt lek!

Kommentarer

  1. Hvor er det dere løper hen? Er det sti eller langs veien?

    SvarSlett
  2. For det meste Holmenkollveien på disse øktene, men den andre mandagsbakkeøkta vi har; trapper ved Besserud - går mye mer på sti (gjennom bl.a Løkkaskogen)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar