Hallo, veggen

Først av alt: Veldig gøy med så mange nye i parken i kveld! Velkommen til dere alle - håper dere kommer tilbake neste gang også ;-)

Deilig å kunne løpe de vanlige rundene våre, og med stadig mer lys og vårfølelse. Temperaturen var i utgangspunktet ikke særlig høy, men jammen blir man varm av intervaller! Jeg hadde jakke da jeg kom joggende til parken, men måtte ta av ermene allerede før oppvarminga. Vest er genialt, må gå til anskaffelse av flere sånne!

Ellers må jeg si at kveldens økt var temmelig tung for min del. Siri var sjef, og befalte fem doble runder og to single på slutten. Jeg var i kjempeform de to første doble, så gikk det bare nedover. Jeg var helt pumpa mot slutten. Når skal jeg lære meg å porsjonere ut kreftene mine bedre? Jeg burde klare å spare på kruttet, selv om jeg føler at løpinga går veldig lett til å begynne med. Også må jeg finne ut hvordan jeg kan piske meg sjøl til å fullføre på noenlunde god tid, selv om jeg er veldig sliten. I kveld ga jeg bare opp. Hm.... gode tips mottas med takk!

Ok, kveldens campere (med forbehold om at tellekorpset har begått feil): Astrid, Elisabeth, Lotte, Pål, Carina, Susanne (NY!), Birgit, Irene, Anders (NY!), Anne Kristine, Jeanette, Marianne, Nina (NY!), Elise (NY!), Sissel (NY!), Cecilie, Jane, Andreas F (tidtaker, som vanlig - takk!), Christopher, Jan Sverre, Lena (NY!), Olaf (NY!), Tore, Vemund, Marie, Eva (NY!), Mari, Kristoffer, Ida, Siri og jeg. Hvis du var på trening, og vi har glemt deg - skriv i kommentarfeltet!

Hvordan synes dere nye det var? Og hva med veteranene, var det greit å trene i dag?

Kommentarer

 1. Var vi virkelig 31 stk i kveld!?!
  Wow:-)

  SvarSlett
 2. Jeg var litt i veggen jeg også, etter hele 4 onsdager uten TC. Aldri mer en onsdag uten!!! Selvom jeg var sliten helt til jeg la meg i går (egentlig fremdeles) og barna skrek så jeg ikke fikk min velfortjente sofa&tv-avslutning på kvelden var det herlig å være tilbake i parken:)

  SvarSlett
 3. Veldig godt å se deg igjen, Mari! Og du har selvfølgelig helt rett i at en onsdag uten TC fort kan bli noe du angrer på. For ikke å snakke om fire onsdager uten campen... ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar