Vårslepp

Siri, eh, jeg mener Snåsamannen, er jammen god på dette med spådommer. I kveld ble det sesongens første Treningscamp med den vanlige runden, jeg kjørte tre pyramider, og vi satte trolig årsrekord med mange nye fjes. Yeah!

En kjapp opptelling viser 25 stykk på trening i kveld. Gøy å se mange nye løpere også! Flere rutinerte campere prøvde å senke forventningene på forhånd, med diverse unnskyldninger om at man ikke hadde trent så mye i vinter, var småsyk, eller gikk Birken i helga. Men så satte vi i gang med intervallene, og vips, så var alle kjempespreke! Jeg bøyer meg i støvet - hvilket tempo! Vi har definitivt våkna til live igjen etter en lang vinterdvale. Moro!

Kveldens campere: Cecilie, Andreas F (takk igjen for at du tar tida for oss!), Vemund, Chirsti, Synne, Pål, Anna, Torfinn, Astrid, Elisabeth (NY!), Tone, Atle (NY!), Guro, Fredrik, Marit, Kristine (NY!), Jeanette (NY!), Mads (NY!), Thomas, Tore, Christopher, Jan Sverre, Halvor, Jane, Santoucha og meg.

Til dere nye: Ja, det er veldig hardt og litt kjipt i starten, men jeg kan garantere framgang hvis dere kommer jevnlig i parken. Det er ikke en spådom, det er fakta!

Kommentarer

 1. Jeg var også der!

  :) Guro

  SvarSlett
 2. Det var du i aller høyeste grad. Har oppdatert innlegget nå :) Beklager navneglippen!

  SvarSlett
 3. Herlige greier! Godt å ha Snåsamannen på laget:-)

  Tror Anne Kristine var der, men hun går kanskje under Kristine..?

  SvarSlett
 4. Ja, det tror jeg. Jeg hørte bare Kristine :P

  SvarSlett

Legg inn en kommentar