VÅR!

Tralala vår:-)

For et nydelig vårvær vi har disse dagene! Varm og deilig sol, deilig asfalt å løpe på og snøsmelting i rekordtempo:-) Ah, endelig er vinteren på hell! Influensaen har sluppet helt taket i kroppen min og livet er fint.

Jeg har kost meg med litt over 12 km asfalt i dag. AdiZero Tempo på beina og kun en vanlig lang løpetights og lett løpejakke! Ikke oe ull, ikke noe vintertights fra Gore eller thermojakke fra Adidas, ingen buff eller piggsko eller refleksvest og hansker. LØPELYKKE!

Løpetur hjem fra jobb via Bogstad i altså helt nydelig vårvær. Kan vel ikke bli stort bedre! Det er en god del høydemeter opp dit, så det var 6 tunge kilometer før det endelig gikk litt nedover. Selvsagt er det noen små oppoverbakker også på nedturen, og rart hvordan disse alltid kommer litt brått på - de er litt småtunge når man mentalt har innstilt seg på å cruise hjem;-) Nå venter jeg bare på litt sjokolade, for å komme i balanse igjen!

Nå gleder jeg meg virkelig til sesongen starter i april, for mitt vedkommende. Kanskje blir det en konkurranse før Sentrumsløpet, men hvis ikke er det altså sesongstarten for meg i slutten av april. Jeg vet mange av dere andre tjuvstarter i Fredrikstad en måned tidligere, skulle gjerne vært med på det!

PS! Gjetter på at parken er så godt som strøken i morgen! Litt småelver her og der, og litt is noen steder kanskje- men det var snøfritt og isfritt på nesten hele parksprintløypa på søndag

Kommentarer