Skribentenes julekveld

Campens skribenter har fått pakke i posten! Kompresjonsstrømper fra CEP skal testes ut de neste månedene:-)


Tro meg - jeg skulle gjerne testet med en løpetur nå i kveld. Men, etter influensaens inntog i AS familien forrige torsdag har jeg hatt fullstendig treningsstopp eter løpeturen sist fredag.  Det kribler maks i løpebeina, men jeg har bestemt at det er best å vente til i morgen. Jeg vil ikke ha noe tilbakefall og (enda mer) langvarig avbrekk fra jobb og trening. Basta.

Så, inntil videre sprader jeg rundt i kjole og kompresjonsstrømper spesiallagd for løping. I beste Pippistil har jeg ulik farge på hvert bein, selvsagt. Over strømpebuksa.  I mitt neste liv skal jeg bli moteblogger! 

Lurer du på hva som er poenget med disse lange sokkene?
- Jeg tenker at vi skal komme litt tilbake til det. Men jeg kan si så mye som at mange løpere blir plaget med skader i beina, og kompresjonsstrømper hjelper blant annet for å bedre blodsirkulasjon og det igjen kan bidra positivt for ømme, betente løpelegger. Dette er det kompresjonsstrømper gjør for meg. Men det sies også at den økte blodsirkulasjonen kan øke prestasjon og redusere restitusjonsstiden. Mer om det siden!

Sånn helt på siden skal jeg avsløre at jeg også liker lange kompresjonsstrømper rett og slett fordi jeg syns det er stilig. Der har du meg:-) 

Kommentarer

  1. Er det greit å bruke samme farge på begge strømpene? Eller er det bare feigt?

    SvarSlett
  2. Vi får stemme over det tror jeg!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar