Seriøs CEP test

Campskribentene var for en tid tilbake så heldig å få tilbud fra CEP Norge om å teste ut kompresjonsstrømper for løping fra CEP. Jeg har løpt litt med lignende kompresjonsstrømper fra X2U, og har vært fornøyd med de, så jeg syns det var både hyggelig og spennende å få mulighet til å prøve CEP sine.


Nå har jeg løpt 60-70 km med de og jeg kan avgi en uhøytidelig rapport! Er du spent? (NB NB! Må ile til å si at jeg kun har testet de i svart, så jeg tar alle mulige forbehold om fargeforskjeller).


Pros:
De er solide tekstilmessig og fasongmessig. 
De sitter som støpt og strammer godt.
De hjelper meg til å holde beinhinnebetennelsen borte, ikke de alene selvsagt, men de bidrar positivt.
Størrelsen baserer seg på kjønn og omkrets legg, overraskende nok passer fot selv om de altså ikke er basert på normal skostr.
De er etter min mening bedre enn X2U sine, og det er ikke relatert til størrelsen (fordi jeg har både XS og S i de andre uten at de sitter like tett).
 
Cons:
De er litt tykke i stoffet som er på foten syns jeg, ideellt sett skulle jeg ønsket meg litt tynnere stoff her. Tykkelsen langs leggen er helt ok.
De er dritvanskelig å få på fordi de er så trange. Jeg har riktig størrelse, men det tar seriøst 43,7 sekunder å få på hver sokk.  Minst. Fordelen med akkurat dette er at jeg er varm og klar for løping når sokkene først er på.


Rate denne forbrukertesten:

 1) Dritdårlig 10) DritbraKommentarer

 1. Hallo, hva med det oppsummerende terningkastet? Jeg som forbruker er nå helt i tåka: Verdt å bruke penger på eller ei? Kan jeg ikke bare bruke gravidstrømpene mine? Er det et musthaveprodukt eller bare for spesielt interesserte?

  Har store forventninger til forbrukertesten del 2:-)

  SvarSlett
 2. Terningkast 6!
  Jeg er egentlig ikke så tabloid skjønner du Mari;-)


  Verdt å kjøpe, spesielt for med trøblete legger. Jeg syns helt klart de gir mer enn vanlig kompresjonsstrømper/flystrømper kjøpt ifbm svangerskap

  SvarSlett
 3. Jeg har løpt med CEP-sokker i halvannet år, og jeg gir også terningkast 6. Jeg synes ikke de har hjulpet med hensyn til beinhinnebetennelse, men de er utrolig gode å ha på seg. CEP er veldig mye mer slitesterke enn vanlige kompresjonsstrømper (og jeg liker kjempegodt at de er litt tykke i foten!). Ble inspirert til å få meg et par i en annen farge enn hvit nå :-)

  SvarSlett
 4. Jeg løper med CEP-sokker når jeg er sliten i beina. Jeg synes det fungerer godt. Jeg er imidlertid heller ikke så begeistret for foten. Det blir lett veldig varmt. Jeg har derfor kjøpt et par som egentlig er til å spille fotball med. De har bare en strikk under foten. Så kan jeg selv bestemme hvordan sokk jeg skal bruke. De sitter like godt som de hele strømpene. Strikken gnager ikke. Kan absolutt anbefales. :-)

  SvarSlett
 5. Jeg er veldig fornøyd med mine. De fjerner ikke beinhinnebetennelse, men de hjelper til med å holde det som er der i sjakk.
  Men jeg tror jeg må ha de i for stor størrelse (de målte på Løplabbet), for mine er ikke så veldig vanskelige å få på. Litt, men ikke sånn at jeg tenker over det.
  Jeg har rosa, kan være at de svarte er tightere. Er gjerne sånn med svart tøy ellers også.

  SvarSlett
 6. Det er akkurat varmen som er problemet ja løpemammaen. Det går greit nå, men frykter de blir for tykke til sommeren. Og, jeg liker veldig godt å løpe i slike lange sokker. Kanskje jeg må kjøpe i en annen farge eller kanskje de nye modellene for løping er tynnere?

  Og Tone; jeg tror ikke de kan FJERNE betennelse eller skade, men de kan hjelpe til å holde deg på riktig side av knivseggen. Sammen med å variere skotyøy, underlag, hvile/trene alternativt når det murrer for mye osv.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar