Så mange sko - så liten tid!!

Denne uka har jeg kun løpt en eneste gang, i går på fredag... 8 km fra jobb til barnehagehenting.

Er jeg syk? 
Nope. 

Er jeg lat? 
Nope

Har jeg vondt i viljen?
Nope

Er jeg skadet?
Nope

 
Så hva pokker er problemet? 

Jo, det skal jeg fortelle. Døgnet mitt har kun 24 timer! Det er skikkelig frekt, rett og slett. Jeg driver ikke mye med jogging da altså, men jobbing. I tillegg streiker kroppen etter uker med mindre enn 5-6 timer søvn hver natt, så - det er litt kjørt i grunn. Planen er å få til en skikkelig tur i morgen i alle fall, og håpe på bedre forhold i ukene som kommer.


Men, hva man skal med så mange løpesko til få turer - vel ja det lurer sannelig jeg på også
Siris løpeskohylle...

 Øverst fra venstre: Icebug Anima, AdiZero Feather, AdiZero Tempo, AdiStar Salvation, Clima Cool Chill
  Nederst fre venstre: Mizuno Wave Harrier, AdiZero Boston, AdiZero Aegis Park Series, AdiZero Aegis

Kommentarer

 1. Livet er hardt og brutalt, akkurat som du beskriver det i form av en haug med sko som må stå urukt pga for mye jobb og for lite søvn! Poenget med å trene, slik jeg ser det, er blant annet at man skal få overskudd, overskudd som skal brukes de ukene man trenger det, uker hvor hverdagen krever sitt.... og hvis ikke dette er en slik uke hvor du skal få utbytte for all treinga du har lagt ned, ja da vet ikke jeg! ;-) Kjedelig å ikke får trent, men godt å lese at du faktisk ikke har forsøkt å tøye strikken hva treninga angår helt ut i de små nattetimene!

  SvarSlett
 2. Det er sant at treninga gir overskudd til hverdagens slit- men jeg trenger de avbrekkene treninga gir aller mest de ukene som jobben sluker meg for mye.

  For, med to barn og ingen barnevaktmuligheter pluss en jobb som til tider krever veldig mye må jeg ha litt Siritid på asfalten...

  Jeg er sikker på at det blir bedre, en gang:-)

  SvarSlett
 3. Ingen tvil om det er adidas som er favoritten? -). Bedre tider kommer, snart er barna store og vil bare spille dataspill. Merker ikke at du forlater huset engang.
  (bare 15 år igjen -)

  SvarSlett
 4. Kjenner til følelsen! Har hatt uker med eksamenslesing og alt for lite søvn, så langturen i går ble erstattet med en 6 kilometer tuslejogg med påfølgende middagslur i 1,5 time! Vi får glede oss til den helgen om et halvt år, da søndagen har 25 timer=)

  SvarSlett
 5. Ja hva i alle dager er poenget nå med å komme tenkende med sommertid!?! Jeg mangler timer nå, argh hva skal jeg med den om seks mnd?

  Å ja ingalill, det er Adidas som gjelder for mine undersåtter. Hat prøvd andre merket men vender alltid tilbake! I tillegg er jeg jo så heldig at jeg får sko fra Adidas Norge - men kjøper flere selv også altså:-)

  SvarSlett
 6. Härligt att ha lite valmöjligheter i skohyllan :) Kan aldrig bli för många.

  http://pernillabredolt.com

  SvarSlett
 7. For et underbart vakkert syn, den skohyllen din! Jeg håper inderlig at du snart får litt mer tid og overskudd til å lufte skoene! Det er som Ingalill sier: plutselig er de små barna store og bare happy hver gang du forlater huset! Nesten plutselig i alle fall... :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar