Så er sesongen i gang - endelig!For en gjeng! Peer, Vemund, Andreas, Marianne, Elisabeth, Christopher, Fredrik og Astrid

Plankebyen møtte oss med strålende sol og sommertemperaturer i går. For en start på sesongen! Fredrikstadløpet er et flott arrangement spør du meg :) For de av oss som ikke startet sesongen allerede i januar, Anna, så startet den altså for alvor i går. Utrolig deilig å kjenne på følelsen av å få startnummer på brystet, treffe igjen andre løpere som har kommet ut av vinterdvalen og - ja bare kjenne på at detta er livet!!

Men nå skal jeg ikke glorifisere altfor mye heller, da. For det var beintøft ute i løypa, og hodet måtte jobbe nesten like mye som beina de siste kilometerne. Resultatet av en laber treningsvinter gjorde seg gjeldende for fullt. Trodde jeg hadde gått på en skikkelig smell og det hadde jeg vel også, men var overrasket da jeg klarte å passere målstreken på den tiden jeg gjorde, all smerte til tross :) Til og med klassevinner! (Vi var bare to i klassen men det er jo ikke min skyld da...)

Astrid og jeg demonstrerer den helt særegne Treningscampvinkingen :)
Fotos: Silja S. Amundsen, kondis.no

Og så til alle persene: både Vemund, Christopher, Fredrik og Astrid åpnet like godt sesongen med pers! Det er camperne sine altså! Hvor skal dette liksom ende? Andre campere som gjorde en kjempeinnsats selv uten perser, var Elisabeth, Peer, Andreas F, Torfinn og meg. Og vi er synlige i bunadene, det er så gøy! Randi Helen og Silja stilte med heiarop og fotoapparat. Takk for oppmuntrende hjelp underveis! Noe av det som er fint med Fredrikstadløpet er at vi løper fire runder = fire ganger passering heiagjengen :)

Fjerncamper Peer er selve beviset på Treningscamps verdensvide utbredelse i Norge. Foto: Silja S. Amundsen, kondis.no

Vi sees plutselig på neste løp!

Kommentarer