Run to the beat (again!)

Dette løpet i London hadde jeg planlagt å løpe i fjor, men løpet ble fulltegnet(10.000 deltakere) på null komma niks - og det var kanskje likebra, fordi de første månedene etter at lillesøster ble født var jeg milevis unna halvmaratonform!


Men nå, i 2012, er jeg påmeldt løpet som går 28. oktober i London!!


Run to the beat, er et halvmaraton som har musikk langs løypa. Utover det vet jeg ikke stort, men jeg er sikker på at det blir masse musikk og folkeliv langs løypa! Og, jeg får meg en jentetur uten mann og barn. Lykke:-)

 

Flere som blir med? Dere må være raske med påmeldingen da tror jeg...

Kommentarer

  1. Samme dag som Frankfurt maraton - spørs om jeg rekker begge... Kjempekult at du skal dit, er sikkert utrolig bra stemning :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar