Pyramider i vårsola


Det ble intervaller i vårsol og behagelig vårluft onsdag kveld. At sola kom tilbake til campen i slutten av mars, burde kanskje ikke komme som noen overraskelse. Men hvem hadde trodd det samme om heiagjengen og grillpølsene? Jeg noterte meg i alle fall ett heiarop fra sidelinja, og mer skal det ikke til for å gi meg et ekstra dytt opp den litt stigningen vår.

Hele 26 spreke campere var i aksjon, hvorav 3 nye, flere comebacks og ikke minst mange som har kommet inn i en fin løpe-flyt. Det ble 12 runder løping, fordelt på 3 pyramider, og 2 runder med terping av navn:

Andreas, Atle, Chirsti, Christopher, Eli, Elisabeth, Fredrik, Halvor, Håvard, Ingrid, Irene, Jane, Jeanette, Linda, Malin (ny!), Marte (ny!), Pål, Santocuha, Susanne (ny!), Synne, Tone, Torbjørn, Tore, Vemund, Øyvind og Åshild.

Snart er det påske, men det er selvfølgelig Frognerparken på onsdag likevel! Og mandag er det ny tur til Tryvann. Oppmøte ved Bakkekroen i Smestadkrysset kl. 19.00. Tøff tur, men ikke å skummel som den høres ut – bare å bli med. – Og kanskje noen inviterer til en langtur i løpet av fridagene??
Christopher

Kommentarer