På med løpeskoene!

Etter en egentlig kort vinter med tanke på snøen har jeg funnet tilbake til løpeskoene. De har i det siste vært byttet ut med skisko, men hører nå at de roper høyere og høyere og i dag ble det fine 5 km på Bislett med Siri og Vemund.

Jeg har en ski-intervall på programmet i morgen så tenkte å løpe litt rolig, varme opp, tøye og kose meg, men den gang ei. Siri kom rett fra infulensa og hadde planer om en 5 km, Vemund en 7 km, og med tre stykker er det litt vanskelig å snike seg unna... Jeg begynte å løpe og hadde plan om 3 runder etter oppvarming, men det var så gøy når jeg først kom i gang. Det ble 9 runder på oss jentene, mens Vemund løp 11 (om ikke fler?) til heiarop da han passerte.

Et lite hjertesukk, det var ikke mange folk på Bislett i dag, fine forhold, men hvorfor må folk irettesette oss når vi løper fort i indre bane? Kjenner jeg at jeg blir litt provosert.

Det kan være inspirerende å gjøre noe annet eller ha alternativ trening. For meg har det blitt mye ski i vinter, to mål ble satt i høst, Stenfjellrunden og Birken. Kjenner jeg nå er veldig klar for "eksamen" for jeg er så lei av ski og snø og veldig klar for vår og bare skogsstier. Det er utrolig deilig å savne noe, kjenne at man bare vil løpe og løpe, den følelsen hadde jeg i dag!

Må også få med at Vemund løp hjem etter økten og Siri som håpet å få hike med Marianne også måtte ta løpeskoene fatt for å komme seg hjem, respekt!

Gleder meg til neste løpeøkt med gjengen, ha en fin uke og god økt på onsdag folkens!

Kommentarer

  1. Jøss, fikk dere kjeft for å løpe for fort? Pussig...

    Godt at du har funnet tilbake til løpeskoene - det er de beste skoene :)

    /Fortare Anna

    SvarSlett

Legg inn en kommentar