Monday is fun day!

Hurra, Brille på tv, kveldsmat på bordet og 5 km i terskel tempo gjennomført på Bislett, bedre start på uken skal man lete lenge etter.

Happy TC campers!

Etter en runde oppvarming bar det løs på 13 runder for Anna, Vemund og Christopher mens det ble 9 runder på undertegnede. Målet var å holde Annas tempo i ni runder. Jeg måtte slippe da det var et par runder igjen, men kom sterkere tilbake da jeg kom meg inn i siste runden. Fornøyd med økten, men kroppen var ikke like ivrig i dag, lover dette godt for Birken til helgen? Helpes, nervene har virkelig tatt tak....

Det var høyt tempo i dag, Christopher perset med halv-minuttet og Vemund satte muligens rekord, dette må jeg komme tilbake til da han ikke hadde forrige tid i hodet. Bra løpt folkens!

Dette var første økten med Cep strømpene. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve sokkene og ble så glad da jeg fikk et par til testing. Etter å ha brukket storetåa og belastet venstre foten feil har jeg slitt litt med beinhinnebetennelse i venstre legg. Akkurat nå er leggen fin, men det er veldig greit med forebyggende tiltak nå som løpesesongen er i gang. Strømpene er veldig behaglige, sitter godt og jeg har stor tro på denne "teknologien", kommer tilbake med grundig analyse når de har vært med på noen km. Anna har god erfaring med kompresjonstrømper, sier de er gullverdt i overgangsfasen nå fra vinter/vår når man øker treningsmengden. Andre som har erfaringer de vil dele??


Husk mandagens økt i parken, -og vi ses på Rena på lørdag Christopher!


Kommentarer