Mellom lorder og lasses

Var i London i helga, og selv om det ble mest av dette:

ble det også tid til litt av dette:

Er egentlig tilhenger av at ferie er ferie og at det er greit med en pause fra trening i noen dager. På den annen side føler jeg meg (nesten) alltid opplagt etter en løpetur, og det er en fin måte å se et nytt eller ukjent sted på.

Vi bodde bare et par minutter med rolig jogg fra Hyde Park, så valg av sted sa seg sjøl. Lørdag regna det, men jeg kom meg ut likevel. Tirsdag morgen var det opphold og sol, og siden jeg dro ut allerede kvart på åtte, var parken full av folk. Noen så ut som de løp til kontoret, andre var bare ute og lufta bikkja. Jeg travet avgårde, forbi gamle gubber med rutete tørkler i halsen og tenåringsjenter med solbriller og olashorts. Her kommer noen intetsigende bilder fra turen (disse er tatt den første dagen, med litt gråvær):


Kan ikke skryte på meg noe høyt tempo på disse turene, men det var heller ikke meninga. Liker dessuten ikke å presse meg sjøl på tilnærma tom mage (spiste litt nøtter og drakk juice på rommet først). Men det gjorde godt å komme seg ut! Også smakte den engelske frokosten langt bedre etterpå!

Kommentarer