Kalenderfyll og annen rus


Det er vel ikke lenger noen hemmelighet at jeg er ganske glad i rødvin. Men egentlig foretrekker jeg helt andre former for fyll og rus: kalenderfyll, eller helgefyll om du vil, i form av løp, og rus i form av endorfiner :)

Nå er tiden kommet for å utvise den ytterste varsomhet når jeg skal planlegge andre aktiviteter i helgene. For kalenderen er allerede temmelig full. Men er man hekta så er man hekta!

Har rusa meg endel på skokjøp i det siste også! Bankkontoen er ikke like happy som meg da... men nå er jeg i alle fall klar for de fleste underlag og de fleste distanser :)

Og så er det snart tid for sesongens første mandagsutetrening! Gleder meg som en unge til første bakkeintervaller på mandag. Selv om det kan bli litt vel tøft med stive bein fra Fredrikstadløpet dagen før. Skittau :)

Håper vi blir mange campere på mange av sesongens løp!

Kommentarer

  1. Bankkontoen har det fint den Marianne! Nyt de nye skoene, måtte du få amnge mil i de alle sammen:-)

    Ser ut som du får en fin og sammensatt løpssesong! Heldige du:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar