Det er på mandager det går oppoverAll honnør til Christopher som tok initiativ til mandagsbakker dagen etter sesongdebuten i Fredrikstad i går.

Mandagsbakke konseptet fikk litt mye skremselsomtale i Facebook gruppen tidligere i dag. Ja det er hat, hat, hat på vei oppover men ingenting slår følelsen av å stå på toppen ved Tryvannstårnet! Tro det eller ei, men det er bare 5x5 minutter oppover + en siste som er litt lenger så det er helt overkommelig. Det er først på vei nedover man ser hvor bratt det er. Jeg ser kun noen få meter forran meg oppover, men mest ned på de slitte skotuppene mine.. Note to my self: se opp og frem når jeg hater.

Imponerende innsats av Marianne, Vemund og Christopher som hadde en halvmaraton i bena etter i går. De nevnte tunge ben, men kunne ikke se noe til det da vi først var i gang. 11 campere smiiiilte hele veien opp til Tryvann, Trygve, Turid, Endre, Marianne, Vemund, Christopher, bakke grunnleggerne Askild, Håvard og Torbjørn, og velkommen til Kristoffer (ny)

Hurra, vi kom lenger i dag på hvert drag enn hva vi gjorde i høst, det er bra folkens, dette lover godt for sesongen!

Tilsammen er det 15 km Smestad-Tryvann-Smestad, hvor det er ca 6,5 km intervaller. Kroppen går gjennom noen faser oppover, jeg var greit stiv i siste draget, det gikk nesten ikke fremover, men fin heiing på slutten der gjorde at all smerte kjapt ble glemt. En liten takk rettes også til CEP sokkene, kjente ingenting i leggen, verken murring eller krampe, tommel opp for sokkene.

Takk for knall økt i dag folkens!Kommentarer

  1. Har fulgt bloggen deres lenge.Drømmer om å løpe med dere, men bor altfor langt unna, tre mil. Satser på å få det til i sommer når søsteren min flytter til Oslo igjen og jeg kommer på besøk...

    SvarSlett
  2. Du vet at det fins slike grupper i Ski og Moss også? (hvis du bor i den retningen)
    Ellers er man selvsagt veldig, veldig velkommen på Camp uansett altså:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar