Tapt asfalttid


Strålende solskinn over hovedstaden hele helga, og mye bar asfalt som åpenbarer seg for våryre løpere. Skikkelig påskestemning! Men, hva er vel vitsen med det når man ligger inne med høy feber, hodepine fra helv# og musklene i beina verker verre enn etter hard styrketrening og møte med maratonveggen til sammen? Når man er på ca 10% av sitt vanlige jeg, og de eneste bidragene i husholdningen er å passe den like syke guttungen, spise litt og ta oppvasken etter middag.

Håper dere andre har kost dere skikkelig ute i helga, og jeg krysser det som krysses kan for at dette svineriet forsvinner som dugg for solen sånn sirka i morgen tidlig. Vel, det er kanskje litt optimistisk?

Når jeg gjør opp status for årets to første løpemåneder har jeg i alle fall en kraftig nedtur nå i februar. 150 km i januar og knappe 100 nå i skrivende stund.  Litt færre løpeturer generelt, men sykdom kombinert med færre dager i februar... vel.

Det er minimal krisestemning over akkurat det, det kan være godt for leggene med litt færre kilometer. Men det å gå glipp av så nydelig løpevær som Oslo hadde i helgen er litt trist -  det innrømmer jeg!
 

(På plussiden noterer jeg litt mer styrketrening i februar, og det trenger jeg!) 

Kommentarer

 1. jeg krysser fingrene for at det blir flere sånne helger fremover og at du blir frisk fortere enn svint så du kan ut og nyte de!

  jeg satser også på at min halsvondt er magisk borte i morgen tidlig sånn at jeg kan løpe intervaller på bislett etter altfor lenge borte...men jeg lar vel fornuften råde igjen og kjører rolig uteøkt med me, myself & I - den som venter får se :)

  SvarSlett
 2. Jeg har også holdt meg inne i helga, uten sjelelig sykdomsgrunn, kun forspist latskap, det baller på seg.

  God bedring, og husk at det egentlig er vinter, så litt tid i senga gjør ingenting.

  SvarSlett
 3. God bedring :-) Silja -som noterer LANGT færre km enn deg både i januar og februar (om det er noen trøst da hehe)!

  SvarSlett
 4. Takk jenter. Denne influensaen håper jeg dere slipper unna!
  Det er på slike dager en lengter tilbake til livet uten småbarn å se til...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar