Rått parti med gutta boys på Bislett

På mandagens intervalltrening møtte jeg sammen med Andreas F, Vemund og Fredrik. Sistnevnte kom rett fra jobben som danseinstruktør, så at han holdt ut hele intervalløkta er det bare å bøye seg i støvet for! Av en eller annen merkelig grunn ble mine pauser ganske mye kortere enn guttas, men jeg klarte å henge med og klarte å holde egen tid hele veien. Girl power!!

Stinn brakke, svett, klam luft og veldig inspirerende som vanlig å trene under Bisletts tribuner. Det aner meg at noen kommer til å innfinne seg der i morgen også, men husk at det er åpent i parken også da :) Og meldt sol på dagen - så vi kan håpe på godt løpeunderlag ute også.

Uansett: god trening folkens! Det nærmer seg sesongstart og når det er sagt har jeg inntrykk av at det er mange campere som har tenkt seg til Fredrikstad søndag 25. mars - stemmer det? Speak out!

Ja og så blir det kanskje langtur på lørdag, hvis været blir så bra som lovet...Kommentarer

  1. Skal selvfølgelig til Fredrikstad! :)

    SvarSlett
  2. Har ikke bestemt meg ang Fredrikstad, er på kanskjelista:-)

    Bra jobba på Bislett med gutta Marianne!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar