Pangstart

Hvem hadde trodd at jeg skulle havne i en spurtduell i kveld? Ikke jeg, med tanke på forrige ukes dårlige form.

For en uke siden var det host og hark, samt brutale minusgrader, som satte en stopper for den helt store innsatsen i parken. I kveld var formen mye bedre, og det var tilnærmet sydentemperatur ute. Men jeg var skikkelig seint ute! Jeg kastet meg ut døra hjemme klokka 19:53, all logisk tankegang tilsier at det skal holde hardt å komme seg fra Marienlyst til Frognerparken på sju minutter. Men jeg satte avgårde i et, for meg, unormalt høyt tempo. Ett minutt på åtte traff jeg på Christopher og Halvor rett utenfor parken, og kunne triumferende slå fast at jeg rakk det. Men, nå var jeg jo kjempesliten.

Heldigvis fikk pulsen roet seg ned under oppvarminga. Med fraværende Siri, gikk jeg for ti runder av den halve Parksprintløypa, som vi har gjort de siste ukene. Mulig dere holder på å bli lei, så spørs om vi ikke skal finne på noe annet gøy neste onsdag.

Forrige gang var det tøft å komme seg gjennom de ti rundene. I kveld gikk det (nesten) som en lek.
Fælt å innrømme, men det må være første gang på flere uker at jeg tenkte «løping er virkelig gøy». Følte at jeg svevde gjennom økta. På nest siste runde fikk jeg til og med pressa inn en spurtduell med Anna mot slutten. Eller, jeg tror vi var flere, Jan Sverre og Halvor kom plutselig også veldig fort da jeg satte opp farten. Jeg husker ikke hvem som vant, men det er gøy å presse på hvis man kan (selv om jeg var sånn cirka ett sekund fra kraftig krampe bak på lårene). Kanskje det hjalp at kveldens økt starta med uvant høyt tempo.

Kveldens kvikke campere: Christopher, Vemund, Anna, Andreas F (takk for at du tar tida for meg!), Guro, Synne, Ellen (NY!), Esther (NY!), Mari, Halvor, Jan Sverre, Cathrine og jeg. Ekstra velkommen til dere nye, og en fornøyd tommel opp til dere som kommer tilbake, uke etter uke. Topp innsats fra alle!

Kommentarer