Månedens Camper - januar 2012

Nytt regime for Månedens Camper!
Mål: Stimulere til treningscampdeltakelse og enklere administrering av premieringen.
Hva er nytt: Ikke stort faktisk, men fra nå av teller kun treninger i TC regi og ingen løpskonkurranser. Det er ikke fordi jeg syns løpskonkurranser er tull og tøys, men fordi jeg rett og slett ikke greide å følge med i svingene! Dere er så mange og deltar på så mange konkurranser at jeg alltid lå fire-fem skritt bak i oversikten. Så, jeg har rett og slett resignert:-) I tillegg har jeg tenkt at premien skal deles ut til den av finalistene som kommer i parken på første onsdagsøkt etter månedsslutt, og premiebeholdningen skal være litt mindre rikholdig - dvs litt færre ting å velge i. Alt for å gjøre det lettere å administrere. Jeg har planer om å finne noen attraktive premier selv om variasjonen i utvalget skal begrenses!

I januar samlet dere 107 treningspoeng totalt, de ble samlet på i alt 9 TC treninger av 36 Campere, det blir i snitt 4 økter per Camper og det er ikke så verst det. Halvparten av øktene er utendørs, og vi skriver altså januar - godt med snø og kuldegrader.

Topp fem for januar 2012 så slik ut:
8 poeng: Vemund
7 poeng: Christopher og Ida
6 poeng: Ingrid S og Marianne F

Ettersom premien skulle deles ut på onsdagstrening etter månedsslutt måtte vinneren også møte på første onsdagsøkt etter månedsskifte. Det var kun Marianne og Christopher som gjorde av disse fem. Og, den som var først i parken og dermed fikk en flaske Ringer+ Drink ble Christopher som virkelig har tatt storeslem på premiesiden i det siste. Men, det er fullt fortjent! Han kommer i parken og leder an treningene på Bislett på mandagene. Du er super Christopher og fortjener hver dråpe av den edle drikken! Jeg gleder meg til å følge løpsprestasjonene dine i 2012, jeg syns du ser sterk ut!


PS! Det er bare å samle Februarpoeng - det er mange flasker igjen....

Kommentarer

  1. Ja, jeg føler meg nesten forlegen slik jeg har forsynt meg av premiehaugen... Uansett: vi fikk jo prøve Ringer i parken i høst, og det skal bli spennende å teste ut dette litt mer! Jeg skal gi tilbakemelding etter å ha gjennomført noen lenger økter. Nå på året blir det mest langturer på ski, og selv om potensialet er aldri så stort, kan vel Ringer neppe bidra til de store skiteknikk-miraklene! ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar