Målet helliger midlet

Målet for meg i kveld var å kunne slenge meg i sofaen, etter en laang dag på jobb, med den beste samvittighet og i god tid til Lilyhammer. Og midlet var åpenbart: ti runder i parken med treningscampsuperfolket :)

Det var ingen ordentligsjefer i parken i kveld, bortsett fra Andreas F da, som er ordentlig tidtakingssjef. I tillegg til ham, og meg som lekte liksomsjef, var Vemund, Ingolf, Mari, Ellen, Synne D, Elin, Vemund, Guro, Christopher, Cathrine, Marit, Eli, Elisabeth (NY!), Halvor og Carina kveldens flinkiser. Og så Silja da, som hadde egentrening :)

Kveldens bonus ble navneopprop til ære for skribenten, som husker navn som en gullfisk med teflonhjerne. Så lærte jeg en ting i kveld: man spøker ikke med bonuser og sånt! For da jeg skulle være morsom og spurte om noen hadde flere bonuser i ermet, ble det foreslått 20 pushups - i dypeste alvor! Og 20 pushups ble det. Vi campere er ingen pyser som stikker av fra utfordringer nei :))

Vi løp de halve parksprintrundene, og nå var det tilnærma bart. Så snart kan vi nok løpe den gode gamle pyramidevarianten igjen. Herlig det!
Kommentarer

 1. Herlig gjeng! 20 push-ups, det var ny bonus!

  Gleder meg til de vanlige rundene igjen :-)

  SvarSlett
 2. Det var da 18stk (inkl. meg)....eller?? Anyway: dere var flinke! Takk for skyss hjem; det kan skje at jeg haiker flere ganger assa ;-)

  SvarSlett
 3. Takk Silja, jeg hadde glemt Halvor! Unnskyld, Halvor!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar