Hva med en 10 km i godt selskap?

Det har vært litt labert med felles langturer gjennom vinteren. For å kompensere har noen av oss gærninger flyttet innendørs til Bislett for å få noen lange der om ikke annet.

Det er kjempehyggelig med selskap når man løper rundt og rundt under bakkenivå som et hamster i bur. Vips har man løpt både to og tre timer og tilstrekkelig antall runder til at det blir noen kilometer ut av det. Og som vanlig: skravla går!

Hva med å ta en 10 km her sammen snart? Vemunds forslag, og vi har pratet litt om datoer - og foreslår herved lørdag 25. februar som en mulig dato. Det hadde vært fint å vite hvor mange som er interessert og eventuelt kan denne lørdagen. Dette er jo ikke mer formelt enn at vi er flere som kjører en 10k sammen, og hvis noen vil løpe kortere eller bare vil løpe er selvsagt det helt ok også!

Løpssesongen nærmer seg jo og det er på tide å sjekke hvordan formen egentlig er etter en lang vinter. Så skriv i kommentarfeltet eller på facebook om du synes dette høres ut som en plan :)

Lørdag 18. februar er Bislett stengt for trening, da er det Bislett Indoor 50 km 2012. Men det er absolutt anledning til å invitere til en tur utendørs, eventuelt å løpe på Bislett søndag.

Kommentarer