Faste rutiner

Ingen onsdag uten intervaller i parken, ikke sant?

Gradestokken viste nesten åtte minus, jeg hosta og harka, og på nattbordet ligger en spennende bok om India klar. Mange gode grunner til å droppe treninga i kveld, altså. Men onsdagen blir liksom ikke den samme uten! Så jeg slepte meg av gårde mot Frognerparken.

Ingenting er som å komme litt halvslapp på trening, og så møte en liten gjeng som er supergira på å komme i gang (kanskje mest på grunn av kulden). Vi klarte å motivere hverandre til ti runder sammen, og kjørte samme opplegg som de siste ukene. Ifølge min trofaste tidtaker Andreas F, er runden på cirka 550 meter. Noen løper litt kortere, andre litt lenger.

Alle fikk streng beskjed om å ta det pent i kveld. Når temperaturen kryper ned mot ti minus, er det ikke særlig lurt å gi alt. Men det er heller ikke farlig å være ute!

På vei hjemover snakket noen av oss om post-treningsritualer. Speilegg, sjokolademelk og påleggsvarianten brunost med boysenbærsyltetøy ble nevnt. Selv har jeg ingen faste rutiner i matveien, men er helt enig i at sjokomelk er perfekt etter trening! Derimot pleier jeg alltid
å trene litt på bosuballen min på onsdagene. Dette var en fantastisk fin bursdagsgave i fjor, og det kjennes godt å kunne forsikre giverne om at den i hvert fall blir tatt i bruk fem minutter hver uke :-P Har du noen faste ritualer etter trening?

Kveldens sprekinger: Marit, Synne, Guro, Mari, Elin, Carina, Andreas F, Christopher, Halvor og jeg.
Jeg synes alle fortjener dobbel stjerne i boka for innsatsen i kveld! Dere er utrolig flinke!

Kommentarer