WOW!


Jeg er i beit for ord. Det er vinter. Det er masse nysnø. Det er et par minusgrader. Det er januar. Det er strengt tatt ikke løpesesong. Det er faktisk ganske lenge til løpesesongen.

Så kommer det to og tjue Campere til parken. En helt vanlig onsdag. Det er rett og slett vanskelig å finne ord som dekker det jeg kjenner på. Utrolig flott å ha en slik gruppe å trene med! Takk for at dere fins og kommer - uansett vær og føreforhold!


Andreas F, Anette, Anna, Carina, Cathrine(Ny!), Christopher, Eli, Elin(Ny!), Guro, Gøril, Halvor, Ida, Ingrid S, Jan-Sverre, Kristian, Lise Marit, Mari, Marianne, Siri, Stine, Synne D(Ny!) og Vemund

Spesielt velkommen til helt nye (3 stk i kveld!) og til de som var nye sist gang og som kom igjen i dag! Det er moro med nye fjes, og med ny-gamle og gamle!


Siden det var kommet en god del nysnø var både den vanlige runden vår med snarveier og forlenginger full av snø, og det samme var parksprintløpya vi har brukt som reserveløype de siste onsdagene. Gøril kunne fortelle om bedre brøytet vei i parken nærmere Frogner plass, så vi la i vei over broa og fant en fin runde vi bare har passert på andre treningsdager. Det fungerte kjempefint i grunn! Her var snarveimuligheter og forlenginger og attpå til kom brøytebilen som bestilt og alt ble brillefint. 4 enkle, 4 doble, 2 enkle og så bonus tilslutt: valgfritt mellom 1 dobbel eller 2 enkle. 16 runder totalt og ca 5 km med intervaller. En snøfull onsdag i januar. Dere er gulle gode!

Før økta var det litt premieutdeling til fjorårets Campere; Comeback Mari, Ny Halvor og årets mannlige Camper Christopher. Årets kvinnlige Camper Gøril har premien tilgode enn så lenge!PS! Intervaller på Bislett med Christopher på mandag!

Kommentarer

 1. Takk for artig økt på skikkelig vinterføre!

  Christopher - som er veldig fornøyd med å ha fått ny løpetights

  SvarSlett
 2. Så bra du ble fornøyd med den!

  SvarSlett
 3. Takk fra meg også - prøvde mitt grønne ensemble i går og så ut som en skikkelig proffsprinter:) Så jeg gleder meg til å flæsje antrekk når det våres. Ekstra bonus at grønt utligner rødt, som ansiktet mitt pleier å være...

  SvarSlett
 4. Så bra Mari! Jeg gleder meg også til å se en rød-grønn Mari i fullt firsprang gjennom parken en onsdag til våren:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar