Vinnerne 2011

Stemmene er nå tellt, og Årets Campere 2011 er kåret.
Det ble jevnt i toppen, og helt tydelig forskjell på de som mobiliserte vennene sine på facebook, og de som "lot" muligheten gå fra seg.


De nominerte (du kan lese mer om de i denne posten)
Andreas F, Andreas H, Christopher og Vemund var de nominerte gutta
På jentesiden hadde vi: Anna, Gøril, Lise Marit og Marianne

Det ble avgitt svært få stemmer på guttene. Montro om det skyldes at de er viggo venneløse eller om de bare ikke bryr seg? Eller om de har venner som  rett og slett mener de ikke fortjener å vinne? Stemmen viste i alle fall denne fordelingen fra topp til bunn 5-3-1-0. Ikke for å være kjip, men Christopher var den som var minst upopulær!! Grattis:-)

På jentesiden ble stillingen fra topp til bunn slik: 11-9-3-2. For de av dere som har pløyd kommentarfeltet vet dere hvilke to populære jenter som knivet om seieren. Det ble til slutt Gørils venner som vant over Lise Marits. Grattis til Gøril!

Det er to verdige vinnere som har vært med Campen over lengre tid nå, og som ofte er å finne på trening eller i TC bunaden på løpskonkurranser.

Nå er det mange premier som skal finne sin eier, for i tillegg til vinnerne over skal også Årets nye Camper Halvor og årets Colmeback Camper Mari velge seg noe fint fra premiehaugen!

Månedens Camper in 2012 blir etter en litt enklere mal, der kun onsdagstreninger teller. Onsdagstreningene er selve stammen i gratistilbudet fra Campen, og er valgt ut som eneste tellende trening for at det skal være enklere for meg å finne vinneren og ikke minst dele ut premien. Håper dere syns det er okei:-)

 

Kommentarer

  1. Jippi! Det var en god nyhet sånn sent på kvelden. Takk for god konkurranse til alle som var med, og takk for alle stemmer! Og forøvrig, det er supergøy med alle menneskene på TC, er det ikke derfor vi ses nesten hver onsdag? Keep on running, folkens!

    SvarSlett
  2. Takk takk! Men jeg er jo aller mest glad for å ha en så fin gjeng å løpe med, og gleder meg til nye turer, enten det er i parken eller andre steder med eller uten "bunaden". Så det skulle ha vært en egen klasse for deg, Siri - da hadde du sett valgdeltakelse! :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar