Vakkert vinterland

I kveld var det flott og vinterlig i parken. Snø å løpe på, og et herlig hvitt teppe i den fine parken "vår". Deilig for sjelen det!
Vakre Frognerparken i vinterdrakt!

Særlig deilig for beina var det imidlertid ikke. Mine var tunge som bly, en skulle tro jeg hadde rødt klister under skoene. Det hadde jeg ikke, derimot hadde jeg en skikkelig tung kropp å flytte på. Da hjelper det å flytte fokuset over fra seg selv og over på dere andre, dessto mer jeg heier og hoier på dere - jo verre føler jeg meg i utgangspunktet selv;-) Og, det hjelper å flytte fokuset fra egne smerter til andres - bare prøv!

Vi løp de samme rundene som sist gang, ca 550 m i deler av Parksprintløypa - siden vår vanlige runde ikke var brøyta. 2 oppvarmingsunder, deretter 8 stk og tilslutt en morsom og ny bonusvariant, som alle syns var kjempegøy.... 

Vi var overraskende mange en kald og vinterlig kveld:
Anette (Ny!), Andreas F, Carina, Chirsti, Christopher, Eli (Ny!),Guri, Halvor, Ingrid S, Ida, Lise Marit, Marianne F, Marita(Ny!), Marit(Ny!), Santoucha, Siri, Stine E og Vemund.

Hele fire ny en sådan kveld i januar, det er oppsiktsvekkende - og veldig hyggelig! Vi håper vi snart ser dere igjen. Enten på Bislett på mandag, eller i parken om en uke. Det går litt lettere etter hvert, som regel da;-) 


Ekstra hyggelig var det også å se igjen Marianne i parken etter lengre tids løpeforbud. Håper beina er fine slik at du kan løpe mer, mye mer! 
PS! Sjekk posten under her, årets Campere! Noen er kåret, mens en finalerunde gjenstår...

Kommentarer

  1. Det var ekstra hyggelig for meg å se dere igjen også :))

    SvarSlett
  2. Godt Nyttår!!
    Uforståelig for meg hvordan dere greier å løpe fort på slikt underlag, selv sliter jeg med å til og med nå akseptabelt subbetempo
    , men vakkert er det jo -)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar