Til Tromsø for å heie og spise bacalao!


Tromsø i september - muligens litt mer vinterlig nå

I dag setter jeg meg på flyet til Nordens Paris - Tromsø. Egentlig var det jo for å løpe "Polar night half marathon" men siden to flinke leger har vært strenge mot meg og sagt ikke løpe nå, så får jeg være lydig og la det være da... MEN jeg skal til Tromsø likevel :) Som Annas supportteam og heiagjeng :)) Og litt annet gøy... blant annet spise bacalao og feste lørdag kveld. Dette gleder jeg meg til! Og jeg tar med treningstøy i kofferten, må jo benytte meg av hotellets treningsrom og badstu ;-) (Men skal jeg være helt ærlig, er jeg jo selvsagt innmari sur for at jeg ikke får løpe.)

Anna blir altså alene om å representere Treningscamp i Tromsø på lørdag - så send henne masse styrkende og varmende (kan jo bli kaldt) tanker da!! Og hvem vet, neste år er vi kanskje en hel gjeng? TC er jo snart over alt - både nasjonalt og internasjonalt :)

Lykke til alle dere som skal løpe Parksprinten på søndag! Det blir vel glatt, og pigger under fotsålene er nok et hett tips.
Litt ut i neste uke tror jeg at jeg regner meg som friskmeldt og erklærer vårens løpetid for åpnet - savner dere masse!

Kommentarer

  1. Heia Anna!!! Ønsker deg et godt løp i min barndoms by!

    Og Marianne - så kjipt at du ikke får løpe - men godt å se at du har et hyggelig program likevel. Tenk at Anna har et helt eget supportteam!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar