Tempo og tempo fru blomHalsen var litt trang og hodet verket, kroppen skrek etter senga - men det er jo ikke onsdag for ingenting heller - er det vel?

Ironisk nok tok jeg AdiZero Tempo på beina, favorittene over alle favoritter.  Men, noe tempo hadde jeg på ingen måte planlagt, her var det viktigste å komme seg ut - få litt trening på en tung dag. Jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har angret på at jeg på tunge dager har trent - alle de tunge dagene jeg ikke har trent derimot.... de er det langt flere av, og som man angrer og føler seg daff av slikt! Så, ut kom jeg meg heldigvis:-)


I parken møtte jeg mange spreke og hyggelige Campere som vanlig:
Andreas F, Anna, Anne E (comeback!), Carina, Christopher, Eli, Halvor, Jan-Sverre, Mari, Marianne F, Marit, Siri, Stine, Synne, Åshild og Vemund. Ingen nye i dag, men det er veldig hyggelig å se at de nye som er kommet til nå tidligere i vinter kommer igjen:-) (Det er hyggelig å se dere som har hengt på lenge også, selvsagt!)

Vi løp den halve parksprintløypa som vi har gjort to ganger tidligere i januar, den er fint brøytet og snøen er hardpakket og grei å løpe på. Løypa har en snarveimulighet, og ellers muligheter for å starte langt fram eller bak i feltet, slik at vi får godt strekk og mulighet for å løpe så langt hver enkelt på den tilmålte tiden. Det ble 8 single før vi gjøv løs på bonusrunden. 
Det var mange som ga jernet i dag, herlig innsats og gøy å se at dere fighter helt inn! Jeg var tung i dag og tok korte runder, hadde en løpetur i snøen i går som satt litt i beina, og en litt hanglete kropp. Nå krysser jeg bare fingre og tær for at dette ikke var dråpen som gjør at jeg er sengeliggende i morgen!

 

Kommentarer

  1. Krysser fingre for at det ikke ble spiker'n i kista ;-) Halve runder betyr jo at selv jeg kan orke å bli med jo ;-) Vi har kjent tendensene til at noe er i gjære i heimen vi også; hals, hode og nesa.... så jeg kjøpte tran (flasken er fortsatt uåpnet) mne har spist fisk! Torsk vettu, hjelper på alt ;-) God bedring! Silja

    SvarSlett
  2. en timeout horisontalt nå i ettermiddag i kombinsjon med C-vitaminer og guttungens vitaminbjørner. Jeg sier ikke mer... ;-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar