Mål for 2012: Variert og skadefri

Begynne å trene, slutte å røyke, lære et nytt språk, skape fred på jord. Mange har nyttårsforsetter. Andre mener det er en idiotisk tradisjon, og jeg har ikke for vane å sette opp lange lister med nyttårsforsetter. Men når det gjelder treningen har jeg følgende mål: Fortsette å trene variert og holde meg skadefri.

Jada. «Verdens kjedeligste mål», tenker du kanskje. Men jeg ser på det som en liten utfordring. Nå har jeg holdt på med løping i snart to år, uten skader og med veldig lite vondt. Jeg nekter å tro at dette kan fortsette i det uendelige. Så flaks har ikke jeg. Så da må jeg fortsette å trene styrke ved siden av løpinga, løpe mest mulig på mykt underlag og unngå asfalt, og huske å hvile nok mellom hver økt. Dette er ikke noe problem de neste månedene, men blir vanskeligere til våren og sommeren med alle de fristende løpene ;-)

Jeg kan naturlig nok ikke verne meg mot uhell, som å tråkke over eller tryne i skogsløp, men jeg flesker altså til og går for skadefritt 2012.

Har du noen nyttårsforsetter?

Kommentarer