knas eller knep?

I kveld knaste det godt da Camperne løp sine runder i parken. Speilblank is og hålke kunne ikke stoppe oss ivrige og sikkert en smule gale mennesker - og godt er det! Vår vanlige runde var helt såpeglatt, så vi valgte en litt utradisjonell runde på ca 550 m. Relativt flat, kun en snarvei mulighet, så helt optimalt var det ikke. Men, den var godt strødd - og ikke direkte farlig å løpe på! Særlig fort går det uansett ikke nå på vinteren med masse tøy på og et litt ugreit underlag. Det viktigste er at en kommer seg ut - ikke sant?

De gale i kveld var:
Andreas F, Arve (Ny!), Carina, Guro, Gøril, Halvor, Ida, Ingrid S, Siri, Vemund og Åshild (Ny!)

Spesielt velkommen til dere to nye, også mandagsøkta hadde nye fjes - og jeg syns det er ekstra hyggelig at det kommer til nye nå midt på kaldeste, mørkeste og glatteste vinteren! Det lover godt for våren!!


Dette ble min debutøkt med brodder, mannens nyinnkjøpte Yaktrax. Faktisk har jeg aldri tredd brodder på mine sko ever, så jeg føler at jeg virkelig har blitt voksen i kveld. Nå er det bare å sette i gang å like kaffe, akevitt og det som verre er. Jeg syns ikke brodder var den store høydaren. Grepet er greit, men jeg ønsker meg mer - og dessuten syns jeg de er klumpete å ha under skoa. Jeg har ikke kjøpt meg egne brodder (det ville vært litt vel mye på en gang!) - men jeg bruker altså mannens. De er derfor litt for store for mine sko, og den ene datt av på en av intervallene, og senere sklei den ut av posisjon. Hvilke brodder har dere andre, og er dere fornøyd?

Klumpete greier spør du meg...Yaktrax Pro - bilde lånt fra løplabbet.no

Jeg tror Ida løp med disse, er ikke det riktig?
Icebug Anima BU-Grip, bilde lånt fra løplabbet.no
De ser jo både lekre ut og hadde mange pigger under. Jeg er fristet til å kjøpe meg et par... Kom gjerne med andre forslag til duganes løpesko for bambi på isen!


 

Kommentarer

 1. Det var såpeglatt i Kongsberg også i går. Hvis en løper mye ute på vinteren er ispiggsko ikke så dumt. Jeg har et par VJ Sarva Xero sko og de sitter utrolig godt på isen. Det var ikke noe problem med feste igår med Sarva skoene. De er også lette og fine og løpe med. Ispigg sko koster jo litt mer enn brodder, men løper man endel utendørs på vinteren så er det ikke noe dum investering.

  SvarSlett
 2. Løper selv med Icebug og det er helt konge. Spikerfeste, men heller ikke glatt på bar asfalt. Synes også det er langt bedre med varme vintersko enn å tre brodder rundt uisolerte sommersko! Holder deg tørr og varm :-)
  25% på Oslo Sportslager denne uken, løp og kjøp

  SvarSlett
 3. Hvordan er Icebug i størrelsen, som mengdesko eller lettvektere?

  Oslo Sportslager er litt utplukket på størrelse på nett, men jeg vet ikke om de har mer i butikken i Torggata?

  SvarSlett
 4. Det stemmer, det var de skoene du har bilde av. De gir veldig godt feste, selv på føret som var i parken i går. Og så er de gode å løpe med, ganske lette og har ikke all verdens demping. Jeg kan anbefale dem på det varmeste, selv om man høres ut som et vogntog når man kommer løpende.

  Takk for herlig trening i går! Vi var superspreke alle sammen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar