Klassisk 2. januar

Hvem har ikke trent i dag? På årets første mandag. For å sikre kroppen en ny start. Min kropp raste derimot ned i kjellern i kveld.

Det var sesongens første Bislett-intervaller for min del. Jeg løp forrige vinter også, men det kjentes veldig lenge siden. Denne sesongen har jeg prioritert yogatimer på mandager. Ingen skal komme her og påstå at yoga ikke er hard trening også, men det er jo selvfølgelig veldig ulikt fra å løpe intervaller.

I hele dag gikk jeg rundt og gruet meg. Jeg kunne ikke skjønne hvorfor - det var da virkelig ikke så ille sist? Jeg har konkludert med at kroppen husket smerten, mens hodet bare ignorerte advarselen.

Vi begynte med noen runder oppvarming, det blir nesten en kilometer til sammen. Så ti runder med pauser. Korte pauser. Og sorry altså, men herregud så hardt det er! Mye verre enn i parken. Etter tre runder var jeg helt kjørt. Har en vane med alltid å regne ut i prosent hvor mye av økta jeg har løpt. Ikke så veldig vanskelig å holde tritt med prosentene når ti runder er mål, men det gikk bare så utrolig sakte framover i dag! Jeg løp i parken for mindre enn én uke siden, og jeg nekter å tro at formen har blitt så mye dårligere siden da. I kveld kjentes det som jeg hadde blylodd der beina pleier å være, og lim der det skal være skosåler. Tungt, tungt, tungt. Pyton!

Ok. Nå er jeg ferdig med å syte. Jeg synes det skal være lov å kalle en spade for en spade og si rett ut når man er sliten. Trening er ikke bare gøy hele tiden. Men det positive med slike økter, er følelsen etterpå. Rett etterpå ville jeg riktignok bare legge meg ned (og kanskje kaste opp litt), men jeg tipper det tok ett minutt før jeg kjente at det faktisk var verdt det. Jeg klarte det! Hurra!

De superspreke i kveld var: Christopher (sjef 1), Cecilie (sjef 2), Ida, Linn (NY!), Turid, Endre, Vemund, Ingrid, Mari, Jan Sverre og jeg.

Husk Treningscamp på onsdag!


Kommentarer

 1. Superspreke campere på Bislett i kveld, ja!

  Dessverre fikk vi det litt travelt mot slutten siden de ville ha oss ut fem på ni. Neste gang bør vi kanskje starte litt tidligere. Kvart på åtte - eller kanskje halv åtte, så det også er tid til noen styrkeøvelser mot slutten, som det jo blir lite av i parken på vinteren. Noen som har synspunkter? Det går jo også an å variere opplegget dersom 10 singelrunder blir kjedelig i lengden! ;-)

  SvarSlett
 2. dette var utrolig moro! vel, ikke akkurat mens det pågikk, men sånn sett tilbake på mener jeg. deilig å slippe aleneintervaller på tredemølle. dette gleder jeg meg allerede til å gjøre igjen, og det er nok som du sier, siri; kroppen husker smerten (min kjenner det hvertfall i dag), men hodet ignorerer det. god treningsuke alle sammen! håper det er ikke über glatt i parken i morra for jeg har tenkt å slenge meg på..igjen!

  SvarSlett
 3. Jeg greier nok ikke tidligere pga legging av barn, MEN jeg løper da heller ikke så langt og fort som dere andre. Det viktigste for meg er å komme over dørstokken hjemme og se noen kjente og kjære TC-fjes. Så tilpasser jeg nok littegranne etter egen fysikk:)

  SvarSlett
 4. Flinkiser!! Skulle gjerne vært der, men krangla med treåringen om jon blund og slike ting:-(

  Håper vi ses på onsdag.
  Mulig vi bør flytte økta innendørs, det er uforsvarlig glatt for tiden. Noen som vet hvordan underlaget er i parken nå?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar