Jippi, det er mandag igjen!

Bilde fra Treningscamp

Det er flere som har funnet veien til Bislett etter jul. Det var ganske fullt i løpebanene da vi satte i gang, men alle løper samme vei så det går helt greit, det er jo bare enda flere rygger å ta igjen! Jeg får litt følelse av å løpe i felt, man må løpe litt mellom, rundt og forbi, men ser selvfølgelig på det som nyttig trening til årets konkurranser.

Mari, Ida, Turid, Endre og Cecilie var dagens campere. Endre rev opp en strekk i leggen under oppvarming og måtte stå over hoveddelen, Mari løp til og fra Bislett (fra Berg) så hun slapp unna med noen runder mindre, mens vi andre løp de obligatoriske 10 rundene.

Vi holdt et jevnt tempo på alle rundene, men de siste rundene var tøffe. Jeg måtte litt ned i kjellertrappen for å hente motivasjonen og måtte deligere pausetakingen til Ida, som førte oss igjennom de siste rundene på en utmerket måte!

Etter løpingen dro Ida i gang mageøvelser, 1 min planke, sideplanke og vanlig planke igjen, puh for en bra økt dette ble!

Oppfordrer alle som ikke har vært med på en mandagsøkt om å bli med en mandag, ellers så ses vi vel i parken på onsdag med brodder, pigger, luer og votter:)

Ha en fin treningsuke så lenge,

Kommentarer

  1. Så herlig at dere kjører på med både løping og styrke, dere er en fin gjeng med masse energi og engasjement!

    Jeg kom meg ikke ut i jogginga før det var forsent å rekke Bislett kl 20, dessverre - men jeg skal vel rekke det en dag!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar