Jeg kan motstå alt unntatt fristelser

Da begynner alle disse fristelsene å melde seg igjen. Jo nærmere løpssesongen vi kommer jo flere blir de. Nå har jeg nettopp blitt frista til å teste Fjelleventyret Det norske Fjellmaraton, lørdag 2. juni. Velg mellom maraton, halvmaraton, halvmaraton stafett eller 10 km. Jeg har lyst på hel, men i og med det er to uker før Nordmarka Skogsmaraton, og det helgen i mellom er Marka24 (teamet mitt ønsker flere deltakere!), er kanskje det mest fornuftige å gå for halv. Skal dit uansett!

Noe annet jeg gleder meg veldig til, er Gøteborgsvarvet lørdag 12. mai. Vet at Ingrid Storm og Torbjørn Grønningen har meldt seg på. Flere?? Løpet er visst fulltegnet nå dessverre. Det er et skikkelig dumt sammenfall med Holmenkollstafetten... men i år velger jeg Gøteborg framfor stafett, og kommer sterkere tilbake i stafetten neste år :)

Ja og så er det Bislett 50K lørdag 18. februar da... er så gæern jeg, at jeg tenker at sånne ekstremgreier må være festlig å prøve, men har jo et snev av fornuft tross alt, så med det relativt lange skadeavbrekket jeg har hatt i vinter forstår jeg at det kanskje ikke er det smarteste å gjøre i år. Og uansett ikke et sånt løp man bare hiver seg på spontant... Men bare så alle vet om at dette også er et alternativ ;-)

For øvrig starter sesongen for min del med Fredrikstadløpet (halvmaraton) søndag 25. mars. Kult om flest mulig blir med dit i alle fall!
Ja og så har jeg meldt meg på Frankfurt maraton søndag 28. oktober, det har også fjerncamper Peer! Flere som har lyst?

Noen som har andre hete tips? Alltid gøy å delta flere sammen :)
Vi har så mye å glede oss til!!

Kommentarer

 1. Fjerncamper Peer blir nok ikke å finne i Gøteborg dessverre. Passer ikke helt i år. Får prøve neste år istedenfor. Men jeg har tenkt å stille i Fredrikstad 25. mars. Før det blir det CPC loop (halv) i Haag 11. mars. Blir også å finne på startstreken i Frankfurt i høst. Der stiger forresten påmeldingsavgiften på onsdag, så de som ikke er meldt, skynd dere å melde dere på.

  SvarSlett
 2. På Beito kunne jo Fjellbukken være et alternativ med tanke på at du skal løpe Skogsmaraton 14 dgr seinere. Det er et 10 km terrengløp som jeg i hvert fall liker helt fantastisk godt!

  SvarSlett
 3. Ja nå har jeg rotet litt Peer, beklager! Men du skal til Frankfurt!!
  Jeg retter i teksten, så jeg ikke villeder absolutt alle de tusener på tusener som leser bloggen vår. Vi må jo være pålitelige :)

  SvarSlett
 4. Og Anne-Brit: terrengløp er også min favoritt framfor asfalt, men tenker at når jeg først drar til Beito blir liksom 10K litt i korteste laget liksom...Kanskje du skal dit også i år?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar