Årets Campere 2011

Jeg vet vi allerede er inne i 2012s andre uke, men dette er en vanskelig oppgave som krever mye tid og ikke minste mye tankevirksomhet.

Jeg har forsøkt etter beste evne å finne objektive måleparametre for å kåre disse vinnerne, og har selvsagt benyttet meg av TC poengene dere trener og konkurrerer dere frem til hver eneste måned. Men det blir likevel mange i toppen med et slikt aktivt år som vi har bak oss, og dermed fryktelig jevnt i toppen. Så, vi begynner med de "enkle":


2011 Årets Nye Camper utropes til å være Halvor! Ingen over, ingen ved siden! Halvor joina Treningscamp i sommer, og har siden vært en av de mest sikre kortene på trening -23 TC poeng har han kapret, hovedsaklig på onsdagsøkter. Hurra for Halvor, jeg er kjempeglad for å ha deg med på laget!

2011 Årets Comeback Camper. Denne er litt verre. Ida, Mari og Janne kriger på topp tre, alle tre tilbake etter barnefødsler. Gledelig comeback alle sammen, jeg syns det er ekstra hyggelig at gamle kommer tilbake, uansett årsak for oppholdet. Okei - til poenget, vinneren er med 25 TC poeng, comeback i april og debut i halvtravern: Mari!!

Gratulerer til Halvor og Mari!

Så, hovedklassen Årets Camper. Fanfare og trommevirvler. I finalen: Andreas H, Andreas F, Anna, Christopher, Gøril, Lise Marit, Marianne F og Vemund. Alle dissse ville vært verdige vinnere, men her skal det kun utropes en mannlig og en kvinnlig. Og, jeg aner ikke hvordan jeg skal kunne finne disse to  - så jeg trenger hjelp! Skriv i kommentarfeltet hvilke to som DU syns fortjener tittelen Årets Camper. Det behøves ikke argumenter, alle har gjort seg fortjent til tittelen - samt heder og ære selvsagt.

Alle finalistene går inn med 1 stemme, sin egen - men så trengs altså litt mobilisering fra venner og familie. Jeg teller opp stemmene på søndag....Premiehaugen skal benyttes ja, hvis dere lurte!


 

Kommentarer

 1. HVA, jeg har vunnet noe!!! Fantastisk!

  Men kjære deg, hvordan skal man kunne velge Årets camper? Jeg synes iallfall alle du nevner, og flere til.

  SvarSlett
 2. Jeg håper de kan mobilisere venner som ikke kjenner de andre finalistene.... ;-)

  Grattis MAri - supert å ha deg tilbake i TC-stallen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer Mari, det er velfortjent :)

  Innser at jeg vant vel lett i fjor da jeg slapp å mobilisere noe som helst.

  For gjøre mitt beste for å vinne comeback 2013, men foreløpig er det ikke mye å skryte av da Mannen i huset er bortreist fram til i morra kveld. Og det blir nok litt mye fravær i vår siden vi skal to mnd til USA i vår.

  SvarSlett
 4. Min stemme til Gøril! Ut på joggetur i allslags vær, uansett jobbmas og annet kaos!

  HIlsen Kari Skeidsvoll Moe

  SvarSlett
 5. Jeg stemmer på Gøril! Supersporty året rundt, tilogmed på ferie i sydligere strøk :-)
  Hilsen Karin H

  SvarSlett
 6. Gøril får min stemme!

  Hilsen Siv Elin O.

  SvarSlett
 7. Lise får min stemme. -Ut på tur, aldri sur!
  Hilsen Emma C. Hermanrud

  SvarSlett
 8. Gøril får min stemme

  SvarSlett
 9. Det var ei flott dame på camp
  I kortspill jukser hun som en ramp...
  Men på trening er hun rå
  En pris bør hun få!!!
  GØRIL får min stemme, spreke gamp ;)

  SvarSlett
 10. Nei dette var særs vanskelig du...!!! Alle er verdige vinnere men pallen består altså av kun to personer og da må jeg gi min stemme til Christopher og Marianne; sorry dere andre men jeg skulle gitt alle en stemme om jeg hadde kunnet (mao er det Siri dere skal være sint på for det er hun som setter reglene her; fnis!). Silja ;-)

  SvarSlett
 11. Lise Marit får min stemme!

  SvarSlett
 12. Jay Riemenschneider11. januar 2012 kl. 22:14

  Lise «Marit»

  SvarSlett
 13. Gøril selvfølgelig....

  SvarSlett
 14. Min stemme går til alltid blide Lise :)

  SvarSlett
 15. Med en fersk skitur med Lise Marit i minnet er jeg ikke i tvil.
  Frøken Kalstad får min stemme.

  SvarSlett
 16. Gøril! Imponert over at vær aldri er en hindring...!

  SvarSlett
 17. Stemmer på Indias største skitalent: LISE MARIT!!! :D

  SvarSlett
 18. Lise bør vinne dette!

  SvarSlett
 19. Min stemme går til Lise!

  SvarSlett
 20. Takker for alle stemmer så langt! :-)

  Vi som er nominert kan ikke stemme på andre deltakere, eller?

  SvarSlett
 21. Eller kan vi nominerte jentene stemme på gutta, f.eks?

  SvarSlett
 22. Dere kan stemme på hvem dere vil:-)

  SvarSlett
 23. Min stemme går til Christopher og Lise Marit. Jeg slutter meg for øvrig til Siljas kommentar ovenfor :-)

  Chirsti

  SvarSlett
 24. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 25. Jeg klarer ikke å velge blant disse verdige vinnerne! Andreas F har trofast passet klokka, Christopher har dratt i gang en haug med økter, og generelt vært flink på motivasjon. Gøril bør få poeng også for ankeretappen på Holmenkollstafetten, etter min mening! Og både Lise Marit og Andreas H har vel representert Treningscamp i det store utlandet. Marianne og Vemund kan ingen slå på distanse. Og Anna har imponert stort med årets prestasjoner!

  SvarSlett
 26. Mine røster går til Gøril og Vemund.

  SvarSlett
 27. Og mine går til Marianne og Vemund!

  SvarSlett
 28. Ok, da skal også jeg bruke mine stemmer. Vanskelig å velge bare to, men jeg stemmer på Andreas F fordi han er veldig trofast mot campen og løpinga, tross skader. Flink til å ta tida er han også ;)

  Stemmer også på Anna, som har vist kjempeframgang og er full av energi på trening.

  SvarSlett
 29. Sporty Gøril og min fantastisk utholdende og spreke bror får hver sin velfortjente stemme!

  Miranda

  SvarSlett
 30. Det er veldig vanskelig å velge blant så mange flinke campere og jeg får ikke til å velge blant jentene.. Men min gutte- stemme går til Christopher :)

  SvarSlett
 31. Mine stemmer går til Anna og Christopher.

  SvarSlett
 32. Alle finalistene er verdige vinnere! Men mine stemmer går til Marianne og Christopher.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar