På med broddene

Ganske utrolig, men første økt på snø med Treningscamp denne vinteren ble altså 7. desember! På med brodder, lue, vanter og ull og ut i Frognerparken. En snølykt viste vei til møtestedet, og der sto det sannelig noen tente og småfrosne sjeler og ventet. Ikke at det var så veldig kaldt, snaue -4 grader celsius ifølge yr.no. Men det som er bra da, er at en blir varm når en beveger seg. 14 spreke trosset minusgradene og løp avsted. Det ble doble runder i dag x 5, og selvsagt en overraskende bonusrunde. Sånn at vi var passe møre i låra og korte i pusten etterpå. Det er ihvertfall ikke noen tvil om at vi blir sprekere av en liten tur i parken en vinterkveld..

Gjengen som trosset kulda og julestri var:Andreas F, Andreas K.S,Carina, Christopher, Guro, Gøril, Halvor, Ingolf, Halvor, Jan Sverre, Marianne W. H, Lise Marit (rett fra NY), Siri, Stine E og Vemund.


På søndag er aller siste Parksprint for i år, da håper vi at noen igjen tar turen til parken klokka 12, denne gang for å konkurrere.Kommentarer

 1. Jeg vet Silja og Vemund er sugen, men hva med dere andre?

  10km "testløp" 7 januar 2012.
  Vi gjentar suksessen fra i fjor, da var det mange campere der også!!!

  http://www.mosjonisten.com/2011/12/10/jogg-se-og-testlop-7-januar/

  Kanskje dere kan flytte en treningsøkt til den lørdagen, så blir vi mange?
  Selvsagt helt uorganisert. Fordi vi har ikke lov til å organsiere der nede vet du =)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar