Onsdagstrening, langtur, PIF og mer til


Tida flyr og den flyr enda raskere nå før jul enn ellers... Neste søndag er det allerede klart for sesongens andre Parksprint i Frognerparken!

Det er jo ikke veldig mange løp å velge i om dagen, så det gjelder å få med seg det som er. PIF er som kjent Oslos eneste "vinterkarusell" og dermed svært eksklusiv :)

For øvrig er Vinterkarusellen på Romerike også et godt tilbud gjennom vinteren, for oss som bor i Osloområdet. kondis.no gir som vanlig full oversikt over alle løp.

Og for de av oss som tiltrekkes av litt mer "langreiste løp" er det på sin plass å minne om Polar Night Half Marathon i Tromsø lørdag 7. januar 2012! Foreløpig er det så langt jeg vet bare Anna og jeg som har meldt oss på, men kom igjen vi vil gjerne ha med flere campere altså! Det blir Party i Tromsø i januar!!

Uansett og okkesom: onsdagstreningene er og blir treningslimet gjennom vinteren - takk og pris for pyramider, bonuser og andre rare ting som måtte dukke opp der!

Og for ikke å glemme helgelangturene da - her er det bare å komme med forslag til tid og sted og det skal godt la seg gjøre å måtte løpe alene gjennom vinteren :) Bildet er fra dagens søndagstur som gikk tur-retur Sognsvann-Ullevålseter. Vemund og jeg har løpt denne turen noen ganger før, men for Santoucha var det første gang. Og hvilken debut Santoucha!! Det ble en kjempetur - tusen takk :)

Kommentarer

Legg inn en kommentar