Å løpe med Bonnie

Jeg har gjort det før, og jeg gjør det nok igjen: Løper med Bonnie Tyler. Ikke på øret, men i halsen. I kveld gjorde jeg et seriøst forsøk på å legge Bonnie igjen der nede under Bislett Stadion, og jeg tror kanskje jeg i det minste fikk redusert henne litt.  Den rustne whiskey stemmen min er bittelitt mindre rusten nå etter økta

Jeg valgte meg disse lekkerbiskene til kveldens inneøkt!

Bislett krydde av svette løpekropper og snasne løpesko! Så herlig å kunne løpe tørt og trygt -  det er mørkt og såpeglatt ute nå!

De heldige og spreke Camperne i kveld var: Andreas H, Anna, Christopher, Marianne, Siri, Synne og Vemund.

Noen løp 9 intervallrunder, andre løp 9 runder i ett og fikk en fin tempoøkt på 5 km. Deilig var det åkke som:-) Og den runden vi løp sammen etterpå var helt grusom på stokk stive bein - og etterpå derigjen kjørte vi jammen på med et par planker og edderkopper. Juhu vi er spreke og flittige nå før jul. Tenk om vi la like mye innsats i julevasken....Ses i parken på onsdag(hvis glatta ligger kvar må vi løpe alternativt, men oppmøtested er som vanlig), til helga blir det visst både julebord og langtur - følg med, følg med!

Kommentarer