Hjem til jul

Julefreden har definitivt senket seg i heimen her, men de siste ukene før jul har vært et rotterace uten like. På torsdag og fredag gikk lufta fullstendig ut av ballongen etter ekstremt mye jobbing den siste tiden, kombinert med lite søvn. Behovet for en time på veien, helt for meg selv meldte seg - men den ønskede åpningen åpenbarte seg ikke. Det er så klart mye god mosjon i å vaske hus, men særlig mye indre harmoni blir det ikke av å fly fra rom til rom.

Men så plutselig så jeg hvordan jeg skulle finne tiden til en luftetur! 


Vi skulle nemlig levere noen gaver til venner på Godlia, og istedet for å kjøre fram og tilbake kunne jo heller jeg ta banen ut (litt store og ujoggelige gaver), og løpe/jogge hjem. Så kunne mannen bruke tiden med anda og alt det andre som skulle spises. For en fantastisk deal, sol (dagslys!!!) fikk jeg også på min vei:-)


Jeg har aldri løpt denne strekningen før, så jeg hadde ingen opplagt rute i hodet. Men, samtidig har jeg vært mye rundt i byen og er godt kjent, og var på ingen måte redd jeg ikke ville finne veien hjem. Ikke var jeg oppsatt på at jeg måtte finne den raskeste heller. Jeg ville bare UT!

Jeg hadde egentlig tenkt å løpe Ring 2 fra Carl Berner til Majorstuen, men mannen hadde en bestilling i sentrum som jeg skulle ekspedere - så ruta ble litt snål. Jeg har kun løpt konkurranser over Karl Johan tror jeg - så det ble en spesiell tur! Julepynta gater og folk med fulle handleposer meets joggende Siri. Jeg møtte totalt kun tre andre joggende på den nesten 13 km lange turen, de var selvsagt menn. 


Jeg har løpt lite de siste to månedene nå, så dette var en tung tur for meg. 12,8 km med 5:45 tempo. Julematen smakte selvsagt utsøkt etterpå, og jeg var skikkelig døsig og deilig sliten under gaveåpningen senere på kvelden. Nå ser jeg bare frem til å få løpinga "på spor" igjen, med litt mer forutsigbare dager og kvelder - og ikke minst at dagene stadig blir bittelitt lysere!


Gledelig jul alle sammen!


 

Kommentarer

  1. nå har jeg bare ett bilde i hodet: deg, joggende midt i karl johansgate mellom juleshoppende tullinger; haha fantastisk ;-) God juletid!

    SvarSlett
  2. Det høres helt fortreffelig ut! Man må bare benytte de åpningene man får som småbarnsmor, kjenner meg igjen der. Men alt går!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar