Cupcake-pause i Central Park

I begynnelsen av desember var jeg en uke i New York. Herlig med ferie, jeg storkoste meg. Og sannelig; det ble tid til et par løpeturer!

En solfylt lørdag med perfekt løpevær kom jeg meg tre ganger rundt Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir i Central Park. Jeg hadde selskap av min fantastisk snille og spreke kompis Anders, som på tross av at han var på julebord kvelden før, kom og møtte meg til ei treningsøkt tidlig lørdag ettermiddag. Vi tror vi løp rundt 8 kilometer i passe rolig tempo (vi løp den ytre løypa, for de som er veldig lokalkjent), noe jeg er godt fornøyd med midt i ei ferieuke. Kroppen hang greit med i svingene, jeg tror fem dager på ferie hadde omtrent samme effekt som én kveld med julebord ;-) Det var utrolig deilig med sol, frisk luft og litt høy puls. Jeg kan absolutt anbefale «runder i parken» New York-style!

To dager senere løp jeg i en halvtimes tid i nærheten av leiligheten vi leide, i Jersey City. Det skulle egentlig være en flott tur langs Hudson-elva, men morgentåka (klokka var 08) gjorde sitt til at det ikke ble helt optimalt. Når man i tillegg løper alene på helt ukjente veier, er ikke joggeiveren på topp. Men jeg fikk en god start på dagen!

Beklageligvis for dere som leser bloggen, er jeg fremdeles allergisk mot å løpe med mobil. Så jeg har ingen bilder av meg på trening i strålende sol og med et smil om munnen (dessuten har vi sett nok av det for i år). Heldigvis hadde jeg privat fotograf med meg ellers på turen, så her er et bilde av meg foran Magnolia Bakery:Balanse er nøkkelen til lykke, mener nå jeg. Trening og kakespising hører sammen. For flere visdomsord fra meg; stay tuned! Xoxo,

Kommentarer

  1. Kanskje vi skal innføre litt mer balanse i parken også? Trening og kakespising - hver onsdag kveld!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar