Crazy intervaller

Tjue spreke i parken i kveld fikk seg en overraskelse og en knallgod økt: Andreas F, Andreas KS, Carina, Dorte(Ny!), Geir Arne, Guro, Gøril, Halvor, Ida, Ingrid S, Ingolf, Jan - Sverre, Jenny (Ny!), Marianne F, Marianne W H(Ny!), Siri, Tina (Ny!), Torfinn og Vemund
Hjelp meg med det siste navnet da folkens, pliiis... Det ene navnet jeg manglet var sågar han som heiet og dro meg opp den siste kneika! Fryktelig pinlig, og helt utilgivelig. Men av og til faller navn ut av hukommelsen...

Det var en helt ny økt som stod på timeplanen i dag, og forvirringen var til å ta og føle på da opplegget ble lagt fram: Det skulle løpes ti intervaller et helt annet sted i parken(!)
Ekstra velkommen til de fire nye, som nok ikke skjønte hvor spesiell denne økta var. I Campens 2,5 årige historie har dette skjedd kun to(!) ganger tidligere, hvis man ser bort fra når mye snø fordriver oss ut i den lange Parksprintløypa da. Om en uke er vi tilbake i den vanlige runden:-)

Det var den velkjente og beryktede parksprintbakken som skulle løpes, og den var slett ikke så ille i mørket en onsdagskveld som den er søndag rundt kl tolv. Men såklart, 10-12 drag opp der gjør noe både med hue og bein! Alle var enige om at det var en fin kveld, og at sofaen hjemme ville gjøre god nytte.

Takk for en herlig treningsøkt, dere er supre å løpe med. Alltid en som puster i nakken eller som drar foran!

Kommentarer

 1. Crazy intervaller funket storveis, og vi har godt av forandring. Takk for knall økt!

  SvarSlett
 2. Vakkert :-) Jeg som digger variasjon kan angre bittert på at jeg lot sofaen vinne i går; kroppen derimot, kroppen er nok glad for at sofaen vant. Silja :-)

  SvarSlett
 3. Geir Arne... Bare spør meg når det kommer til navn :) Takk for en herlig økt, gjorde godt for både kropp og sjel!

  SvarSlett
 4. Ja altså, husket bare ett av de to navnene da, men det er utrolig bra til meg å være, bare så det er sagt!

  SvarSlett
 5. Takk Marianne, jeg holdt en knapp på Geir Arne, og en på Svein.

  Håper vi kan få hjelp med det siste navnet også?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar