Tungt men godt som vanlig

Det var sånn typisk rått kaldt Oslovær i parken i kveld, og mørkt var det også. Selv om belysningen er blitt litt bedre i det siste, antakelig som resultat av at noen har funnet ut at en opplyst by er en tryggere by... Men det hindret som vanlig ikke camperne - i kveld telte vi hele 26 personer! Det er mildt sagt ikke dårlig på en rå mørk novemberkveld!

Kveldens helter var
Andreas F, Andreas H, Carina, Chirsti, Christopher, Gunvor, Hanne L(NY!), Halvor, Hege, Ingolf, Jane, Janis, Jan Sverre, Lise Marit, Maria, Lena (NY!), Pål, Siri, Stine E, Susanne (NY!), Svein, Thomas H, Tone, Torfinn, Vemund og meg.

Siri sjef kom litt senere enn oss andre, derfor utnevnte vi raskt Lise Marit til kveldens sjef og hun bestemte at det ble vanlige pyramider. Noen hvisket noe om mangel på demokrati og snev av diktatur, men jeg synes nå det er supert at noen tar ansvar jeg da ;-) Og så lenge ingen protesterer er jo alt i sin skjønneste orden :) Og pyramider ble det! De gode gamle pyramidene.

Den samme gamle historien gjentar seg til det kjedsommelige: Fryktelig tungt å komme opp av sofaen og inn i treningsklærne og ut i parken, men innmari deilig etterpå!! Og nå er det etterpå og alle vondter og slit og doble runder glemt. Nå er det bare å glede seg til neste onsdag :)

Kommentarer