Tryvann opp - fantastisk start på uken!

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle stille frivillig opp på intervall-løping fra Smestad til Tryvann; men så deilig å utfordre seg selv!

Etter at initiativtakerne Torbjørn og Askild backet ut kjente jeg en ørliten glede og lettelse over at det kanskje ikke ble noe av. Men så skrev Pia en kommentar på Facebook om hvem som stiller, og da måtte jeg jo bare melde meg.... opp kommer jeg jo, bare å ta tiden til hjelp?!

Pia, Christopher, Vemund, Chirsti, Synne, Endre og Cecilie stilte til start. Christopher og Vemund førte an og ledet oss "lett" igjennom tåkehavet opp til Tryvann. Selv dannet jeg den viktige baktroppen…

Etter 5 x 5 min intervaller + en litt lenger intervall på siste var vi på toppen. For en fantastisk følelse! Jeg anbefaler alle å stille neste mandag, grusomt hardt oppover (smerte er deilig), greit nedover (fy søren så bratt! Man blir som Christopher påpekte «bakkeblind» når man løper oppover) og vanvittig deilig etterpå! Jeg var så stolt av meg selv så jeg måtte skryte på Facebook - er det ikke det den er til for?:)

Denne økten tar ca 1,5 time, vi snakket om å begynne kl 19.00 neste mandag, hva tenker dere om det? Utrolig hvor fort man glemmer smerten, jeg GLEDER meg allerede til neste mandag(!)

Ses i parken på onsdag, flate intervaller venter:-)


Cecilie

Kommentarer

  1. Vel blåst!! :-) Jeg digger bakkemandager!! Og det fortoner seg ikke så bratt før man vender nesa hjemover og nedover.... da ser man at man ikke bare har tilbakelagt en del meter men jaggu har slukt en del høydemetre også ;-)

    SvarSlett
  2. Mangler du på lista Silja?

    SvarSlett
  3. Kommer neste mandag - vil ikke gå glipp av moroa en gang til!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar